Havadan drone eşliğinde trafik denetiminde 28 sürücüye 22 bin 500 TL ceza - Son Dakika
3.Sayfa

Havadan drone eşliğinde trafik denetiminde 28 sürücüye 22 bin 500 TL ceza

Havadan drone eşliğinde trafik denetiminde 28 sürücüye 22 bin 500 TL ceza

Antalya'da havadan drone ile jandarma tarafından yapılan trafik denetiminde 28 sürücüye 22 bin 500 TL idari para cezası uygulandı.

02.06.2021 11:14  Güncelleme: 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da havadan drone ile jandarma tarafından yapılan trafik denetiminde 28 sürücüye 22 bin 500 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca denetimde eksikleri bulunan 6 araç da trafikten men edildi.

Cumhurbaşkanlığı Karayolu güvenliği eylem planı dahilinde 1 Haziran Salı günü saat 11.00-15.00 arasında Antalya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü koordinesinde Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik timlerince Manavgat ilçesi Side Mahallesi'nde drone ile havadan trafik denetimi yapıldı. Yapılan denetimde, geçme yasağı, emniyet kemeri ile kırmızı ışık ihlalleri havadan drone ile denetlendi. Kural ihlali yaptığı tespit edilen 28 sürücüye toplamda 22 bin 500 TL idari yaptırım para cezası uygulandı. Denetimlerde eksikleri bulunan 6 araç trafikten men edildi.

Jandarma, turizm sezonunun başlaması, kontrollü normalleşme sürecinde trafik yoğunluğunun artması nedeniyle kazaların önlenmesi ve sürücülerin bilinçlendirilmesi amacıyla havadan helikopter ve drone ile denetimlere devam edileceğini duyurdu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Havadan drone eşliğinde trafik denetiminde 28 sürücüye 22 bin 500 TL ceza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Antalya'da Minibüsle İki Kişinin Üzerine Sürülen Şüpheli Yakalandı
    22:39 Antalya'da Minibüsle İki Kişinin Üzerine Sürülen Şüpheli Yakalandı

    Antalya'nın Kepez ilçesinde bir iş yerinde çıkan tartışma sonucu, iş yeri sahibinin oğlu olan şüpheli, minibüsle yol kenarında bekleyen 2 kişinin üzerine sürdü. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, diğer kişi yaralandı. Olay yerinden kaçan şüpheli, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı ve tutuklandı.

  • Zeytinburnu'nda motosiklet hırsızlığı kamerada
    22:35 Zeytinburnu'nda motosiklet hırsızlığı kamerada

    İstanbul Zeytinburnu'nda maskeli 2 hırsız, park halinde bulunan motosikleti çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, 13 Nisan'da Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi Modabağ Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre, otomobille sokağa gelen maskeli 2 kişi, Emre Ceylan'a ait olan 34 HTH 390 plakalı motosikleti iterek götürdü. Sabah uyandığında motorunun yerinde olmadığını gören Ceylan, güvenlik kamerasından çalındığını anlayınca polis ekiplerine ihbarda bulundu. Polis ekipleri güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

  • Karabük'te alevlere teslim olan müstakil ev tamamen yandı
    22:33 Karabük'te alevlere teslim olan müstakil ev tamamen yandı

    Karabük'ün Eskipazar ilçesinde, Hanköy'de Ramazan Yazıcı'ya ait müstakil evde çıkan yangın sonucunda ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Jandarma ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

  • Manisa Sarıgöl'de Trafik Kazası: 1 Yaralı
    22:14 Manisa Sarıgöl'de Trafik Kazası: 1 Yaralı

    Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, motosiklet ile araç çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı ve hastaneye sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Büyükçekmece'de Otomobil Gölde Uçtu, Sürücü Hayatını Kaybetti
    22:11 Büyükçekmece'de Otomobil Gölde Uçtu, Sürücü Hayatını Kaybetti

    Büyükçekmece'de seyir halindeki bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu göle uçtu. Kazada ağır yaralanan sürücü, hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay yerine sevk edilen ekipler, gölde ve araçta başka birinin olup olmadığını kontrol etmek için arama çalışması yaptı. Polis ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Konya'da Otomobil Kanala Düştü, Sürücü Hayatını Kaybetti
    22:11 Konya'da Otomobil Kanala Düştü, Sürücü Hayatını Kaybetti

    Konya'nın Beyşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil kanala düştü ve sürücü olay yerinde hayatını kaybetti. Yaşar Konur (79) idaresindeki otomobil, yoldan çıkarak önce durağa çarptı ve ardından kanala düştü. Olay yerine sağlık, trafik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan sürücü, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Advertisement