Havai Fişekle Şaka Faciayla Bitti - Son Dakika
Dünya

Havai Fişekle Şaka Faciayla Bitti

ABD'de kafasını havai fişek rampası yapan genç adam, feci şekilde can verdi.

06.07.2015 07:30  Güncelleme: 07:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerika'nın Maine eyaletinin Calais kentinde 22 yaşındaki Devon Staples isimli genç geçtiğimiz cumartesi gecesi 4 temmuz Bağımsızlık Günü kutlamaları için bir grup arkadaşıyla bir araya geldi.

KAFASI PATLADI!

Arkadaşlarından birinin evinin arka bahçesinde verilen partide içkiyi fazla kaçıran talihsiz genç, kafasının üzerine koyduğu havai fişeği iddiaya göre "kazara" ateşledi. Havai fişek borusunun aniden alev almasıyla birlikte kafası patlayan genç adam olay yerinde can verdi.

KARDEŞİ, YAŞANAN DEHŞETE TANIK OLDU

Talihsiz gencin kardeşi Cody Staples, yaşanan kazaya anbean tanık oldu. Bir gazeteye verdiği demeçte; "Anormal bir kazaydı, Devon'un elindeki çakmak bir anda kazayla patladı. O böyle aptalca şeyler yapacak biri değil, milleti güldürmek için bu tarz hareketlere yeltenmez aksine kaçınırdı." dedi.

HAVAİ FİŞEK HER SENE CAN ALIYOR

Amerika'da Bağımsızlık Günü kutlamalarında kullanılan havai fişekler sebebiyle her sene insanlar yaralanıyor ya da hayatını kaybediyor. Bu sene de Friendship, Jefferson, Lebanon ve Woodstock'ta havai fişek kazalarına bağlı yanmalar ve göz yaralanmaları kayıtlara geçti. Amerika Tüketici Ürün Güvenliği Komisyonu rakamlarına göre 2014 yılında havai fişek kazaları sebebiyle 11 insan hayatını kaybetti.


Havai Fişekle Şaka Faciayla Bitti

Son Dakika Dünya Havai Fişekle Şaka Faciayla Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • haydar: Beyinsizmissin beynin patlamls 2 0 Yanıtla
  • Muhendis: Artistliğin sonu hüzün olmuş bu sefer.. 1 0 Yanıtla
  • müslüman tüirk..: Akıl tutulması... 0 0 Yanıtla
  • BIST 100 Endeksi Günü Yüzde 3,10 Değer Kazanarak Tamamladı
    18:27 BIST 100 Endeksi Günü Yüzde 3,10 Değer Kazanarak Tamamladı

    Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 3,10 değer kazanarak 9.079,97 puandan tamamladı. Bankacılık endeksi yüzde 4,25, holding endeksi yüzde 3,45 değer kazandı. En çok kazandıran sektör endeksi ulaştırma oldu.

  • TDV ve DİTİB, Sırbistan'da muhtaçlara yardım dağıttı
    17:10 TDV ve DİTİB, Sırbistan'da muhtaçlara yardım dağıttı

    Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ve Almanya merkezli Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB), Sırbistan'da muhtaçlara temel ihtiyaç maddelerinin bulunduğu 1500 koli yardım dağıttı. Ayrıca, 'Hediyem Kur'an Olsun' kampanyası kapsamında 1000 Mushaf dağıtıldı ve 1000 kişiye iftar verildi. Yardım çalışmalarına Sırbistan İslam Birliği Başkanı Senad Halitovic ve Din Hizmetleri Müşaviri Ertuğrul Coşkun da katıldı.


Advertisement