Havalimanı Çalışanına Hakaret Eden Kadın İçin Harekete Geçiliyor: Gerekli İşlemler Yapılacak - Son Dakika
Güncel

Havalimanı Çalışanına Hakaret Eden Kadın İçin Harekete Geçiliyor: Gerekli İşlemler Yapılacak

İstanbul Havalimanı'nda Milas Bodrum seferini yapan yolcu uçağı rötara girince, Funda Esenç isimli yolcu, görevliye hakaret etmişti. Atlasglobal yaşanan olayla ilgili harekete geçileceğini duyurdu.

26.04.2019 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün saat 17.10'da İstanbul Havalimanı'ndan Bodrum'a gitmesi planlanan Atlasglobal Hava Yolları'na ait tarifeli uçak, rötar yaptı. Terminalde sefer saatini bekleyen bazı yolcular, havalimanında bilet işlemlerini yapan görevlilere rötardan dolayı tepki gösterdi. Uçağın kalkışını bekleyen yolcular arasında yer alan Funda Esenc, Çelebi yer hizmetleri şirketi personeli T.S'ye hakaret etmeye başladı.

Esenc'in hakaretlerini bir süre daha sürdürmesi nedeniyle diğer yolcular bu duruma tepki gösterdi. Olay yerine polis ekipleri sevk edilirken taraflar birbirinden şikayetçi olmadı. Yaklaşık 20 dakika gecikme yaşanan tarifeli uçak, yolcularıyla saat 17.30'da Bodrum'a hareket etti.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞIYOR

Bir yolcu da tartışma anını görüntüleyerek sosyal medyadan paylaştı. Görüntüleri izleyen vatandaşlar, yaşananlara tepki gösterdi. Sosyal medyada, hakarete uğrayan havalimanı çalışanına destek mesajları yağdı.

Çelebi yer hizmetleri şirketinden yapılan açıklamada, yaşanan tartışma nedeniyle hakarete uğrayan çalışanın her zaman yanında olunacağı belirtilerek, sürecin yakından takip edildiği bildirildi.

ATLASGLOBAL: ÜZÜCÜ OLAYI ŞİDDETLE KINIYORUZ

Atlaglobal'in resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada da "25.04.2019 tarihli 'İST-BJV KK 42' seferimiz öncesinde yer hizmetleri personelimizin maruz bırakıldığı üzücü olayı şiddetle kınıyoruz. Yaşanan bu üzücü durumla ilgili gerekli işlemlerin yapılacağını kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz." ifadeleri kullanıldı.

ÇELEBİ HAVA SERVİSİ: HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILDI

Çelebi Hava Sersvisi olayın ardından yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, "25.04.2019 tarihinde KK-42 İstanbul(IST)- Bodrum(BJV) sefer sayılı uçağın kalkışından önce, Çelebi Hava Servisi A.Ş'de görevli bir çalışanımız, bir yolcu tarafından ağır hakaretlere uğramıştır. Saygı çerçevesi dışına çıkan bu olayı şiddetle kınıyoruz. Şirketimiz tarafından söz konusu yolcuya karşı ilgili hukuki işlemler başlatılmıştır" denildi. Yolcunun Atlasglobal tarafından, bundan sonraki uçuşları için bilet satmayacağı öğrenildi.

SOSYAL MEDYADAKİ TEPKİLERİN BAZILARI

Görüntülerin yayılmasının ardından havalimanı çalışanına hakaret eden Esenc'e sosyal medyadan tepki yağıyor. Esenc'in ismi Twitter'da "#FundaEsenc" şeklinde Trend Topic (TT) olarak birinci sıraya yükseldi.

Havalimanı Çalışanına Hakaret Eden Kadın İçin Harekete Geçiliyor: Gerekli İşlemler Yapılacak

Son Dakika Güncel Havalimanı Çalışanına Hakaret Eden Kadın İçin Harekete Geçiliyor: Gerekli İşlemler Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (36)

  • Mustafa: Hakli yolcu burda 3 28 Yanıtla Ysmn: Hakli olmak baska birsey ahlaksiz olmak baska birsey. 17 1 Mustafa : Nerenle izledin görüntüyü 9 2
  • Gereksiz...: Bu kadının neyi temsil ettiği açıktır... Görevliye açıkça hakaret etmiştir. En ağır şekilde cezalandırılmalıdır. 20 5 Yanıtla Avukat: Ne ceza verilmeli sizce? Uyuşturucuyu önleme komisyonu kurulmasına ibb de red oyu veren parti için ne söyleyeceksiniz peki! 5 5 Gereksiz...: Yapıştırmışlar cezayı :D ahahah çok yerinde olmuş. Ama az bu gibilere. 0 0
  • Selam: Olay hiç güzel değilde iki kadın tartışmasının bu ülkede haber olması saçma 9 15 Yanıtla
  • TespiT: kara listeye alın hava yolları olarak ve bilet satmayın. 22 1 Yanıtla
  • mehmet: teribiye yoksunu bir bayana sürtük diyemesi gerekli cezasını alır güçün garibana yetiyor öylemi 18 3 Yanıtla
  • Yeter: Kadının derdi başkadır reklamın iyisi kötüsü olmaz prim yapmıştır 17 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.

  • İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
    05:28 İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyerek bitişiğindeki binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda tekstil atölyesi kullanılamaz hale gelirken, binada da hasar meydana geldi.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.


Advertisement