Havalimanı Çalışanları Terörü Lanetledi - Son Dakika
Güncel

Havalimanı Çalışanları Terörü Lanetledi

Havalimanı Çalışanları Terörü Lanetledi

Antalya Havalimanı'nda Türk Ulaşım Sen ile Ulaşım İş Sendikası'na bağlı çalışanlar, düzenledikleri ortak açıklamayla terörü lanetledi.

11.09.2015 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Havalimanı'nda Türk Ulaşım Sen ile Ulaşım İş Sendikası'na bağlı çalışanlar, düzenledikleri ortak açıklamayla terörü lanetledi.

İç Hatlar Personel Girişi önünde ellerinde bayraklarla basın açıklaması yapan yaklaşık 50 kişi çözüm sürecini eleştirdi. Türk Ulaşım Sen ile Ulaşım İş Sendikası temsilcilerinin katıldığı protesto eyleminde basın açıklamasını, Türk Ulaşım Sen Antalya Şube Başkanı Abdullah Erol yaptı. Bölücü terör örgütünün Doğu ve Güneydoğu'da ülkeyi iç savaşa götürecek şartları oluşturma sürecine girdiğini belirten Erol, terör örgütünün bölgede ciddi derecede mühimmat depoladığını ve güvenlik güçleri ile sivil vatandaşları katlettiğini ileri sürdü.

Antalya Şube Başkanı Abdullah Erol, sivil toplum temsilcileri olarak son zamanlarda şiddetini gittikçe artıran terör olayları nedeniyle askere, polise, demiryolu çalışanlarına ve masum vatandaşlara yapılan saldırıların acısını derinden hissettiklerini söyledi. Erol, "Bu saldırıları nefretle kınıyoruz. Tüm halkımızı sağduyuya davet ediyoruz. Birlik olmak, birlikte düşünmek, geleceğimize sahip çıkmak, geleceğimizi birlikte planlamak ve birbirimizi sevmek zorundayız. Sevgiye, barışa, hoşgörüye, kardeşliğe en ihtiyaç duyduğumuz günlerdeyiz. Kardeşlik türkülerinin söylendiği, doğu ile batının kuzey ile güneyin kucaklaştığı bir Türkiye'de yaşamak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Havalimanı Çalışanları Terörü Lanetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement