Havalimanı Metrosunda Gasp Dehşeti - Son Dakika
Güncel

Havalimanı Metrosunda Gasp Dehşeti

Haber: Murat ÇAKIR-İSTANBUL DHAAtatürk Havalimanı'nda yolcusunu uğurladıktan sonra metroya binmek isteyen M.U. adlı kadını kalabalıktan faydalanarak çantasından cüzdanını alan iki Cezayirli, polisin takibi sonucu Aksaray'da kaldıkları otelde yakalandı.

13.10.2017 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber: Murat ÇAKIR-İSTANBUL DHA

Atatürk Havalimanı'nda yolcusunu uğurladıktan sonra metroya binmek isteyen M.U. adlı kadını kalabalıktan faydalanarak çantasından cüzdanını alan iki Cezayirli, polisin takibi sonucu Aksaray'da kaldıkları otelde yakalandı.

İstanbul Atatürk Havalimanı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri metro vagonunda bir kadının cüzdanını alan hırsızları otellerinde yakaladı. 4 Ekim çarşamba günü öğle saatlerinde Atatürk Havalimanı'nda yolcusunu uğurlayan M.U adlı kadın evine gitmek üzere metro katına indi . Bu sırada kalabalıktan faydalanan iki kişi, kadını ittirerek vagon içerisine aldı.Burada kadının çantasından cüzdanını gasp eden saldırganlar olay yerinden kaçarken kadın, Atatürk Havalimanı polisine başvurdu.

Atatürk Havalimanı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri gaspçıları yakalamak için operasyon başlatırken güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Cezayirli A.M ile M.K adlı şüphelilerin taksiye binerek havalimanından ayrıldıkları görülmesi üzerine taksi şoförüne ulaşan havalimanı polisi, şüphelilerin Aksaray Vatan Caddesi'ne gittiğini belirledi. Kaldıkları otel tespit edilen iki gaspçının otelde olmadığını öğrenen polis, uzaktan oteli izlemeye aldı. Saat 22: 00 sıralarında otele giren iki gaspçı da burada polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada suç unsurları da tespit edildi. Şüpheliler daha sonra savcılığa sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Havalimanı Metrosunda Gasp Dehşeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement