Sivillere havan atışı yapan teröristlerin vurulma anı görüntülendi - Son Dakika
Güncel

Sivillere havan atışı yapan teröristlerin vurulma anı görüntülendi

Türkiye'nin başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nda teröristlerin sivilleri hedef alan havan saldırılarını gerçekleştirdiği kamyonetİ vurdu. Araç kullanılamaz hale gelirken, içindeki teröristler de öldü.

10.10.2019 18:15  Güncelleme: 00:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Fırat'ın doğusundaki terör hedeflerine yönelik yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı başarı ile devam ederken, Suriye Milli Ordusu'na bağlı güçler de terör örgütü PKK/ YPG'nin sivilleri hedef alan havan saldırılarını gerçekleştirdiği kamyonetİ vurdu. Araç kullanılamaz hale gelirken, içindeki teröristler de öldü.

HAİN SALDIRILARDA 4 KİŞİ ŞEHİT OLDU

PKK/YPG'li teröristlerin Şanlıurfa'nın Akçakale, Birecik ve Ceylanpınar ilçeleri ile Mardin'in Nusaybin ilçesindeki bazı noktalara attığı havanlar ile 1'i bebek 4 sivil şehit oldu, 70 sivil de yaralandı.

TERÖRİSTLERİN SALDIRDIĞI KAMYONET VURULDU

Suriye'de işgal ettikleri bölgelerde hastane, okul ve sivil yerleşim yerlerinin yakınından havan atışı yapan teröristlerin aracı, Suriye Milli Ordusu askerleri tarafından vuruldu. Kamyonetin kullanılamaz, teröristlerin ise etkisiz hale getirildiği anlar ise saniye saniye görüntülendi.

Sivillere havan atışı yapan teröristlerin vurulma anı görüntülendi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivillere havan atışı yapan teröristlerin vurulma anı görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement