Havza Belediyesi Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Havza Belediyesi Meclisi Toplantısı

Havza Belediye Meclisinin aylık toplantısı, Belediye Başkanı Murat İkiz başkanlığında gerçekleştirildi.

03.04.2018 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Havza Belediye Meclisinin aylık toplantısı, Belediye Başkanı Murat İkiz başkanlığında gerçekleştirildi.

İkiz, Belediyesi Meclis Salonu'ndaki toplantıda yaptığı konuşmada, Samsun'un 17 ilçesi arasında nüfusuna göre Havza'nın 14 yılda en fazla yatırım alan ilçe olduğunu belirterek, ilçeye 2004 yılından bu yana 142 milyon 500 bin lirası belediye, 210 milyon lirası kamu olmak üzere 352 milyon 500 bin liralık yatırım yapıldığını söyledi.

Bu dönemde su, kanalizasyon, yol, jeotermal alanındakilerle Belediye Kültür Merkezi gibi alt ve üstyapı çalışmaları yapıldığını ve belediyecilik anlamında önemli çalışmalar gerçekleştirildiğini anlatan İkiz, " Organize Sanayi Bölgesi, hastane, termal, fizik tedavi hastanesi ve TOKİ konutları gibi birçok hizmet ve tesisde kamu yatırımı olarak ilçemize kazandırıldı." dedi.

Toplantıda görev süreleri dolan belediye encümeni, belediye kesin hesap ve bütçe ile imar komisyonlarına da üye seçimi yapıldı.

Oylama sonucu Asım Özen ve Seyit Ahmet Ünal, belediye encümen üyesi, Mahmut Gümüştekin, Recep Akça, İsmail Korkmazlı, Hamza Akkurt ve Necmiye Dilek, Belediye Kesin Hesap ve Bütçe Komisyonu üyeliklerine, Yahya Ayan, Asım Özen, Seyit Ahmet Ünal, Ahmet Rafet Ergin ve Zekeriya Önal da İmar Komisyonu üyeliklerine seçildi.

Toplantı, diğer gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Havza Belediyesi Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement