Hayalci Deniz Dantel Balerin Oluyor - Son Dakika
Güncel

Hayalci Deniz Dantel Balerin Oluyor

"Deniz Dantel, Yıldız Balerin" çocukları müziğin ve dansın büyüsüyle tanıştıracak

24.03.2015 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pena Yayınevi özellikle kız çocukları için sunduğu Deniz Dantel serisine yeni bir kitap ekliyor: "Deniz Dantel Yıldız Balerin".

Hayalci kız Deniz Dantel dolabındaki sihirli giysiyi giyince kendini Bale Tiyatrosu'nda buluyor. Üstelik ilk dansına hazırlanan bir balerin olarak… Bakalım Deniz Dantel alkışları toplayabilecek mi?

Dünyanın en önemli sahnelerinden biri olan Amerikan Bale Tiyatrosu'nda ilk dans için seyircinin önünde olmak nasıl bir duygu olabilir? Sihirli bir elbise içindeki Deniz Dantel, bunun nasıl heyecan dolu bir şey olduğunu çok iyi biliyor. Fakat pes etme zamanı değil, çünkü Brooklyn'de sihirli elbiselerle ilgili önemli bilgiler olabilir. Bu yüzden dansa devam!

Küçük kahramanımız şimdi de balerin

Geniş bir yayın yelpazesine sahip olan Pena Yayınları, gençlik ve yeni yetişkin kategorilerinde dünya çapında çok satan kitapların yanı sıra çocukları da unutmuyor. Çocuklarının büyük ilgisini toplayan hayalci kahraman Deniz Dantel'in maceraları "Yıldız Balerin" ile sürüyor.

Serinin önceki kitaplarında dolabındaki sihirli giysiyi giyip zamanda yolculuk yaparak kah Fransız saraylarına kah 60'lı yıllara giden Deniz Dantel, bu kitapta da başka bir giysiyle balerine dönüşüyor ve Bale Tiyatrosu'nda seyirci önüne çıkıyor.

Bu maceralarda sanat var

Elena Peduzzi'nin yazdığı, Federico Salfo'nun resimlediği "Deniz Dantel" kitapları gençliğe adım atan çocukları zaman içinde maceradan maceraya sürükleyerek farklı dünyalarla tanıştırıyor. Tarihi olayları ve sanatı da içine katan kitaplar çocuklara renkli ve okuması keyifli maceralar sunarken, onları bilgilendirmeyi de hedefliyor.

Her şeyin büyük bir hızla değiştiği iletişim çağında çocukların artık sıradan öyküler ve klasik masallarla tatmin olmadığını, onların da yetişkin okurlar gibi farklılık aradığını bilen Pena Yayınevi, daha modern ve çekici öyküleri küçük okurlarının beğenisine sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hayalci Deniz Dantel Balerin Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement