"Hayalet Dayı" 13 Şubat'ta Vizyonda - Son Dakika
Güncel

"Hayalet Dayı" 13 Şubat'ta Vizyonda

Nedim Saban ve Esra Dermancıoğlu, yüksek doz komedi içerikli "Hayalet Dayı"da bir araya geldi!

05.02.2015 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başarılı oyuncu Saban, Dermancıoğlu'na ebeveynlik yaptığı filmde, hem güler yüzlü, deli dolu bir baba hem de sarışın, şuh bir anne oluyor. Esra Dermancıoğlu ise kıllı kolları, tüy yumağı kaşları, zeki ama saf tavırlarının arkasında, libidosu yüksek ancak dişilikten uzak bir kadını canlandırdığı Samet karakteriyle dikkat çekiyor.

13 Şubat'ta vizyona girecek olan "Hayalet Dayı"da, Esra Dermancıoğlu, görüntüsüyle bir hayli şaşırtacak. Özellikle kollarındaki kıllar için Kanada'da, Melis Stevens'ın kurduğu Sinister Rouge FX Studio ekibiyle çalışan Dermancıoğlu'nun kıl makyajı bir saat gibi bir sürede yapıldı. Her sahnede tekrar yapılması gereken makyaja Esra Dermancıoğlu daha kestirme bir yol buldu ve güzel oyuncu, sahne arasında kol kıllarını çıkarmadı. Telaşlı set döneminde alışverişe kolundaki kıllarla gitmek zorunda kalan Dermancıoğlu, alışveriş merkezinde herkesin şaşkın bakışlarına maruz kalsa da zamandan tasarruf ederek bir sonraki sahneye kol kıllarıyla hazır bulundu.

"HAYALET DAYI"

Aşırı ucuz, mobilyalı, köhne bir konak bulan Ozan (Ozan Özcan) ve Caner'in (Caner Özyurtlu) bu durumla ilgili mutlulukları sadece bir gece sürer. İki kişi girdikleri evde üç kişi olarak kahvaltıya oturan gençler, daha önce benzerini görmedikleri bir 'Dayı' ile tanışırlar. Bu olağanüstü durum karşısında ilk başta dehşete düşen iki arkadaş, kısa bir zaman sonra evin asıl sahibi olan "Hayalet Dayı" ile kanka olurlar. Türlü türlü huyları olsa da oldukça sevgi dolu olan bu dayıya alışan Ozan ile Caner, kısa zaman sonra kendilerini "Hayalet Dayı"nın derdine çare aramaya adar ve onu huzura kavuşturmak için kolları sıvarlar.

Bugüne kadar bilinen bütün 'Dayı' ve 'Hayalet' kavramlarını unutturacak "Hayalet Dayı", fragmanıyla merak uyandırırken, espriler de şimdiden gençlerin diline dolandı. Settar Tanrıöğen, Caner Özyurtlu, Ozan Özcan, Tuğçe Karabacak, Kaan Sezyum'un rol aldığı filmde, Ülkü Duru ve Esra Dermancıoğlu da bugüne kadar kendilerini görmeye hiç alışık olmadığımız karakterlerle sinemaseverlere sürpriz yapıyor. Ali Yorgancıoğlu'nun yönettiği, senaryosunda Serkan Altuniğne, Ozan Özcan, Ali Yorgancıoğlu imzası olan filmin, görüntü yönetmenliğini Hayk Kirakosyan, müziklerini ise Oğuz Kaplangı ile Serkan Çeliköz üstleniyor.

DCC Film'in yapımcılığını, dağıtımcılığını ise Chantier Film'in üstlendiği "Hayalet Dayı", 13 Şubat 2015'de beyazperdede sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Hayalet Dayı' 13 Şubat'ta Vizyonda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement