Hayaletler İle İlişkiye Girmek İçin Erkek Arkadaşından Ayrılan Kadın Erkeklere Dönmeyeceğini Söyledi - Son Dakika
Dünya

Hayaletler İle İlişkiye Girmek İçin Erkek Arkadaşından Ayrılan Kadın Erkeklere Dönmeyeceğini Söyledi

Hayaletler İle İlişkiye Girmek İçin Erkek Arkadaşından Ayrılan Kadın Erkeklere Dönmeyeceğini Söyledi

08.12.2017 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

27 yaşındaki İngiliz kadın Amethyst Realm, erkek arkadaşından ayrılıp hayaletler ile ilişkiye girmeye başladığı ve hayaletlerin kendisini çok mutlu ettikleri için bir daha asla erkeklere dönmeyeceğini söyledi.

Bie sabah programına konuşan Amethyst, 10 yıl önce nişanlsıı ile yeni taşlındığı evde, erkek arkadaşının şehir dışında olduğu sırada evde bir hayalet olduğunu fark ettiğin bunun üzerine iç çamaşırları ile kalıp hayaleti baştan çıkarmaya çalıştığını söyledi.

Bir kaç dakika sonra vucudumun üzerinde bir ağırlık ve ensemende hayaletin nefesini hissettiğini ve kısa süre içinde orgazm olduğunu söyledi.

Kadın nilşanlısının hayaleti gördüğünü ve kendisini aldattığını düşündüğünü erkek arkdaşından ayrıldıktan sonra h,içbir erkek ile ilişkisi olmadığını söyledi. söyledi.. 10 yıldır hayaletler ile iliikiye girdiğini söyleyen Amethyst, son olarak doğru hayaleti bulup kendisinden ruhani bir çocuk saihibi olmayı düşündüğünü söyledi.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Hayaletler İle İlişkiye Girmek İçin Erkek Arkadaşından Ayrılan Kadın Erkeklere Dönmeyeceğini Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement