Hayalini İkizler Süslüyormuş - Son Dakika
Magazin

Hayalini İkizler Süslüyormuş

Hayalini İkizler Süslüyormuş

Geçtiğimiz yıl Erdem Yılmaztürk'le evlenen ve üçüncü çocuğuna dört aylık hamile olan Zeynep Tokuş'un, aslında ikiz sahibi olmak için tüp bebek tedavisi....

02.08.2012 06:03  Güncelleme: 08:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski güzellik kraliçelerinden oyuncu Zeynep Tokuş, geçtiğimiz yıl üniversite aşkı Erdem Yılmaztürk ile evlenmişti. Daha öncesinde iki kez evlenen ve bu evliliklerinden iki çocuk sahibi olan Tokuş ve eşi Yılmaztürk, hemen çocuk sahibi olmak için kolları sıvamış. İddialara göre bu kez ikiz bebek sahibi olmak isteyen Tokuş, bunun için de tüp bebek tedasi görerek doğurmak istiyormuş ama bu sırada doğal yoldan hamile kaldığını öğrenmiş.

ŞİMDİ TATİL YAPIYOR

Şu an dört aylık hamile olduğu söylenen güzel oyuncu, gözlerden uzak olmayı tercih ediyor. Çeşme'de hem dinlenen, hem de hamileliğin tadını çıkartan Zeynep Tokuş'un yakında tatil için yurt dışına çıkacağı söyleniyor. Güzel oyuncunun, henüz cinsiyetini öğrenmediği bebeğini Türkiye'de dünyaya getirmeyi düşündüğü belirtiliyor. Tokuş'un; 2001 yılında ilk evliliğini yaptığı Bülent Helvacı'dan Alp, ikinci evliliğini yaptığı doktor Alp Nuhoğlu'ndan ise Ali adında iki oğlu var.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Hayalini İkizler Süslüyormuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement