Hayallerinizin Düğünü Güral Premier Hotel Tekirova'da - Son Dakika
Güncel

Hayallerinizin Düğünü Güral Premier Hotel Tekirova'da

Hayallerinizin Düğünü Güral Premier Hotel Tekirova\'da

Çiftlere özel balayı paketleri

12.08.2013 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Benzersiz doğasıyla, yeşil ve mavinin birleştiği Antalya'nın en güzel koyunda, Tahtalı Dağı'nın eteğinde, 2010 yılından bu yana hizmet veren Güral Premier Hotel Tekirova, çam ormanlarının arasındaki konumunda açık ve kapalı A La Carte restoranları ile açık ve yarı açık alanları ile rüya gibi düğünlere ev sahipliği yapıyor.

Güral Premier Hotel Tekirova'da ihtiyaçlara göre alternatifli çözümler üretilerek misafirlerin beğenisine sunuluyor.

Deneyimli, uluslararası trendleri yakından takip eden çalışanları Güral Premier Hotel Tekirova'nın eşsiz olanaklarıyla bu özel günün sahiplerinin arzu ve ihtiyaçlarına göre kişiye özel sunumlar yaratıyor. Güral Premier Hotel Tekirova'da düğün gününde tören bitiminden sonuna dek telaşsız ve keyifli kılmak için ise pek çok servis ve pratik çözüm sunuluyor. Otelin usta şefleri, bu özel gecede yerel ve uluslararası lezzetleri en özgün ve en sade sunumlar ile düğün gecesine renk katacak şekilde tasarlıyor.

Güral Premier Hotel Tekirova, çiftler için özel balayı paketi de sunuyor. Özel oda dekorasyonuna sahip, canlı çiçeklerle renklenen balayı odalarına özel, köpüklü şarap, meyve, özel kutusunda çikolata, tatlı tabağı ve kahvaltı ikramı yapılıyor. Bir adet ücretsiz A La Carte rezervasyon imkanı sağlayan otel yemek sonrası ise masaya kalp şeklinde pasta ikramı da unutulmuyor. Çiftlere özel Spa kullanımında yüzde 20 indirim sağlayan tesis, aynı indirimi Anfi Tiyatro'da bulunan VIP localar ile Plaj VIP Pavilyonları için de sunuyor.

Çiftlere özel spa keyfi…

Güral Premier Hotel Tekirova, 3 bin 500 metrekare alan içerisindeki QUU SPA'sı ile misafirlerine özel romantik tecrübeler yaşatıyor. Quu Spa'da spa süitlerinde sunulan özellikle çiftlere özel spa alternatifleriyle oldukça dikkat çekiyor. 'La Vie En Rose', 'I Love You Me Neither', 'After The Rain' ve 'Gold' alternatifleri ile çiftlere unutamayacakları anlar yaşatıyor.

La Vide En Rose'da, hamam deneyimi yaşayan çiftler 'Angel's Oil' ile masaj keyfini gül banyosu eşliğinde yaşarken, 'I Love You Me Neither'da ise 'Cocoa Beans Oil' ile masaj ve krem şanti bulutlu çikolata banyosunu deneyimliyor. 'After The Rain'de ısıtılmış yağ ile masaj ile rahatlayan çiftler, Alpler'den toplanmış çiçekler eşliğinde süt banyosu yapıyor. Son olarak 'Gold' paketinde ise çiftler 'Gold Balm' ile masaj ve 'Gold Nektar' ile banyo keyfi yaşıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hayallerinizin Düğünü Güral Premier Hotel Tekirova'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement