Hayat Ağacı Dergisi'nin 17. Sayısı Okurlarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Hayat Ağacı Dergisi'nin 17. Sayısı Okurlarla Buluştu

Sivas Hizmet Vakfı bünyesinde 2005 yılında yayın hayatına başlayan Hayat Ağacı Dergisi'nin 17.sayısı çıktı.

18.01.2012 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Hizmet Vakfı bünyesinde 2005 yılında yayın hayatına başlayan Hayat Ağacı Dergisi'nin 17. sayısı çıktı.

Sivas Hizmet Vakfı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Osman Ağa Konağı'nda faaliyetlerini sürdüren vakfın, şehrin tanıtımına yönelik çıkardığı Hayat Ağacı Dergisi'nin yolların ve kültürlerin buluşma noktası olan Sivas'ı bütün renkleri ve kültürel zenginliği ile tanıtmaya devam ettiği kaydedildi.

Vakıf adına Vali Ali Kolat'ın sahipliğinde yayın hayatını sürdüren derginin bu sayısında da yine ilgi çekici konu ve konuklara yer verildiği, derginin 17. sayısında Kadir Üredi, Talip Mert, Haluk Çağdaş, Mehmet Şarkışla, Ahmet Turan Alkan, Müjgan Üçer, A. İzzet Göze, Tekin Şener, İhsan Çalapverdi, Kadir Pürlü, Ülkü Özel Akagündüz ve Rıfat Kaya gibi önemli isimlerin farklı konularda şehir kültürünü tanıtan yazılarının yer aldığı ifade edildi.

Sivas Hizmet Vakfı Genel Sekreteri Sadettin Doğan, derginin yayın hayatını sürdürmesinde Vali Ali Kolat'ın büyük destekleri olduğunu hatırlatarak, yılda 4 sayı olarak çıkan dergiye emek veren değerli yazar kadrosu ile abonelerine teşekkür etti.

Derginin yaşatılması için Sivaslıların Hayat Ağacı Dergisine sahip çıkmaları gerektiğini belirten Doğan, dergiye 1 yıllık abone ücretinin sadece 35 lira olduğunu söyledi.

Vakfın merkezi olan Osman Ağa Konağı'nda aboneliklerin yapıldığını ifade eden Doğan, dergide yazmak isteyen kalem erbaplarına da kapılarının açık olduğunu bildirdi.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hayat Ağacı Dergisi'nin 17. Sayısı Okurlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement