Hayat Sana Güzel' ve 7 Yeni Film Vizyonda - Son Dakika
Güncel

Hayat Sana Güzel' ve 7 Yeni Film Vizyonda

Sinemalarda bu hafta 8 yeni film vizyonda.

13.04.2014 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayat Sana Güzel

Güneydoğu Anadolu'da yaşayan zengin bir ailenin oğlu olan Azmi Yapıcı, karısı ve oğlunun üzerine titreyen iyi bir aile babası, yoğun tempoyla çalışan ve düzgün bir hayat süren çok zengin bir müteahhittir. Şimdilerde sosyetik yaşama ayak duran eşi Behiye ise Azmi'yi çok sevmekte, kocasını yere göğe konduramamaktadır. Bir de oğlu olan Azmi'nin bu dört dörtlük hayatında her an kafasını kurcalayan tek şey ölümdür. Ölüm korkusu, başedemediği tek şeydir ve ufacık bir sorunda soluğu en yakın arkadaşı Doktor Mustafa'nın yanında alır. Hastalık hastalığının yanı sıra panik atak nöbetleri de yaşayan Azmi, yine bir gün tahlil sonuçlarını almak için hastaneye gider ve bu kez duyduklarıyla yıkılır: Azmi'nin iki aylık ömrü kalmıştır. Bu durumdan başta hiç kimseye bahsetmez ve geçmişini düşünmeye başlar; zamanında üzdüğü annesinden helallik almak için yollara düşer. Öte yandan öldükten sonra karısına, oğluna ve şirketlerine ne olacağı da büyük bir sorundur. Azmi ölmeden önce her şeyi layıkıyla yapmış olmak ve kul hakkı yemeden son nefesini verebilmenin peşine düşer...

Yönetmenliğini Murat Şeker'in üstlendiği komedi filminde başrolü Şevket Çoruh canlandırırken, kadroda kendisine Timur Acar,, Hande katipoğlu Tuba Ünsal ve Hakan Bilgin gibi isimler eşlik ediyor.

Kaptan Amerika: Kış Askeri

Kaptan Amerika’yı, Yenilmezler ile birlikte New York’ta yaşanan dehşet verici olayların ardından Washington D.C.’de huzur içinde yaşarken ve modern dünyaya uyum sağlamaya çalışırken buluyoruz.

S.H.I.E.L.D. üyesi bir arkadaşı saldırıya uğrayınca Steve, dünyayı tehlikeye atan bir entrika ağının içine çekilir. Kara Dul (Black Widow) ile güçlerini birleştiren Kaptan Amerika, kendisini susturmak için gönderilen profesyonel katillerle savaşırken bir yandan da giderek genişleyen bir komployu ortaya çıkarmak için çabalamaktadır. Bu kötü niyetli oyunun foyası meydana çıkınca Kaptan Amerika ve Kara Dul yeni arkadaşları Falcon’dan yardım isterler. Fakat kısa süre sonra kendilerini hiç beklenmedik ve zorlu bir düşmanla; Kış Askeri ile karşı karşıya bulurlar.

Rio 2

Linda ve Tulio tarafından koruma altına alındıktan sonra Rio de Janeiro şehrinde kusursuz ve mutlu bir yaşam süren Mavili, Harika ve üç yavrusunun yaşamları aldıkları yeni bir haberle değişecektir. Linda ve Tulio, Amazon ormanlarında yeni bir keşfe çıkmışlardır ve soyları tükenmek üzere olan mavi Makav kuşlarına ait yeni bir iz bulmuşlardır. Harika'ya göre yavruları karakterlerinin gereğince özgür ve vahşi yaşamlarına adapte olmayı öğrenmelidir ve bu nedenle olası sürülerini bulmak için Amazon'a keyifli be bir o kadar da tehlikeli bir maceraya atılırlar. Buradaki engin ormana ulaştıklarında, yeni bir dünya ile karşılaşan Mavili, ailesini kaybetme korkusuyla da yüzleşecek; ailenin geri kalanı da alışık olmadıkları bu vahşi hayatta kendilerini bekleyen her türlü değişikliğe uyum sağlamayı öğrenmek zorunda kalacaklardır. Öte yandan, Amazon Ormanı'nın beklenmedik bir insan tehlikesi tehdit etmektedir...

2011 yapımı Oscar'a da aday gösterilen animasyon film Rio'nun devam filmi olma özelliğini taşıyan Rio 2'nin de yönetmenliğini Carlos Saldanha üstleniyor. Tam aile animasyonu olan film, küçük seyircilere doğanın güzelliğini de vurguluyor.

Hızlı ve Korkusuz

Yanlış zamanda yanlış yerde bulunan Michael Woods isimli bir gezgin turist, Güney Afrika'ya seyahat eder ve indiği an araba kiralama dükkanına gider. Arabasını kiraladıktan sonra içine dahil olduğu iş ise alabildiğine kirli ve gizemlidir. Kiralanan arabanın içerisinden çıkan gizemli kadın Rachel Shabangu, yakın zamanda ülkenin en sansasyonal olaylarından birinin en büyük görgü şahididir. Bu olay ülkedeki emniyet güçlerinin imza attığı bir ahlak erozyonunu ortaya çıkarmış ve olayın tek görgü tanığı olan Rachel'ı da büyük bir tehlikeye atmıştır. Tüm bu tehlikelerle burun buruna gelen Michael, hem kendi hayatını kurtarmak hem de Rachel'ın güvenliğini sağlamak zorundadır.

Senaristliğini ve yönetmenliğini Mukunda Michael Dewil'ın üstlendiği gerilim türündeki filmin başrollerinde Paul Walker ve Naima McLean yer alıyor.

Kendime İyi Bak

Yeşim ve Emre bir süredir birlikte olan ve evlilik kararı alan genç bir çifttir. Artık düğünlerine bir hafta kalmıştır ve son hazırlıklar devam etmektedir. Emre davetiyelerini vermek için arkadaş grubuyla toplanır ve bu buluşmaya eski sevgilisi Begüm de gelir. Begüm'ü böylesine beklenmedik bir anda gören Emre'nin kafası karışmaya başlar ve durum Yeşim'le olan ilişkisini de etkiler. Begüm'ün amacı da Emre'nin kafasının daha da karışmasını sağlamaktadır ve başarılı da olmuştur. Emre şimdi düğününe bir hafta kala iki kadın arasında sıkışıp kalmıştır.

Romantik komedi türündeki filmin oyuncu kadrosunda Aslı Tandoğan, Begüm Bingören ve Çağdaş Onur Öztürk gibi genç oyuncuların yer alıyor. Filmin yönetmenliğini Ruhi Yapıcı ile birlikte üstlenen isim Hayat Bilgisi dizisinden de hatırladığımız Serhan Arslan.

Hayaletli Ev

16. yaşını kutlayacağı günden bir gün önce ailesiyle birlikte hayatını kaybeden Lisa, sonsuza dek yaşayacak bir ölümsüze dönüşür. Ancak annesi, babası ve kardeşiyle birlikte 1985 yılında, öldükleri o günde sıkışıp kalmıştır ve yıllardır her gün hayatının son gününü yaşamaktadır. Bir süre sonra izlendiği hissine kapılır ve ölmeden önce yaşadıkları bu eve dair korkunç bir sırrı keşfeder. Kendi ölümlerinin de sebebi olan bu ev, bir zamanlar bir seri katile ev sahipliği yapmıştır. Kaçırdığı kızları öldürüp cesetlerini bodrumda saklayan katil, kendi ölümünden sonra insanlara musallat olan bir kötü ruha dönüşmüştür. Bu korkunç gerçeği fark eden Lisa şu an bu evde yaşamakta olan ailenin küçük kızı Olivia'nın tehlikede olduğunu, Olivia ve ailesinin de kendileriyle aynı kaderi paylaşacağını öngörür. İlk olarak ailesinin yardımıyla araştırmaya koyulan Lisa, Olivia ile bir şekilde iletişime geçip bu lanetli evde uzun yıllardır gerçekleşen katliamların sorumlusunu bulmak için yola çıkacaktır.

Cube ve Splice filmlerinin yönetmeni Vincenzo Natali'nin yönetmenliğini yaptığı filmin başrollerinde Abigail Breslin, Stephen McHattie ve Peter Outerbridge yer alıyor.

Büyük Budapeşte Oteli

20. yüzyılın başlarında iki savaş arasındaki dönemde geçen hikayede, Avrupa'nın hayali Zubrowka şehrinde bulunan Büyük Budapeşte Oteli'nin ihtişamlı dönemine tanık oluyoruz. Gustave H, otelin işleyişini büyük bir profesyonellikle idare eden, müşterilerini dahi en ince ayrıntılarına kadar tanıyan bir konsiyerj görevlisidir. Bir gün otele bellboy ve komi görevlisi olarak Zero Mustafa adında genç bir adam gelir ve kısa zamanda aralarında yakın bir arkadaşlık başlar. İkili birbirlerinin sırdaşı olurken yaşadıkları şehir de büyük bir savaşa doğru sürüklenmektedir. Bu esnada Gustave'ın yaşlı sevgilisi Madame D. esrarengiz bir şekilde hayata veda eder, ikili Madame D.'ye veda etmek için yola çıkar. Bir asilzade olan Madame D.'nin şatosuna vardıklarında miras bölüşümünün yapıldığı toplantıya denk gelirler. Madame D., Gustave'a miras olarak paha biçilmez bir Rönesans tablosu bırakmıştır ve bunun açıklanmasıyla aile içerisinde büyük bir karmaşa çıkar. Bu andan itibaren belalarla dolu bir maceraya atılan Gustave ve Zero, gerçeklerin peşinde koşarken dışarıda da bir çağ değişmektedir…

Wes Anderson'ın Moonrise Kingdom filminden sonraki yeni çalışması olan filmin bol yıldızlı kadrosunda Ralph Fiennes, Saoirse Ronan, Bill Murray, Jude Law, Edward Norton, Léa Seydoux ve Owen Wilson gibi isimler yer alıyor.

Joe

Texas'ın küçük bir kasabasında geçen hikayede, geçmişini unutmaya çalışan ve gündüzleri koruda çalışıp akşamları içen Joe Ronsom'ın yolu, ailesinin içinde bulunduğu kaos ortamını sonlandırmak için yollara düşen 15 yaşında Gary ile kesişiyor. Gary ailesini geçindirebilmek için iş ararken Joe Ransom ile karşılaşır ve ikisinin de hayatı beklemedikleri şekilde değişir. Joe geçmişte işlediği suçlardan arınmanın ve tüm hatalarını telafi etmenin yolunu ararken, Gary, henüz tanımadığı Joe'yu koşulsuzca önemsemeye ve rol model olarak görmeye başlar. Joe ise hayatında ilk kez birisi için önemli olabileceğini düşünür ve Gary'yi kanatları altına alır.

Amerikan bağımsız sinemasının öne çıkan isimlerinden David Gordon Green'in yönettiği filmin başrollerini Nicolas Cage, Tye Sheridan ve Ronnie Gene Blevins paylaşıyor.

Hayat Sana Güzel\' ve 7 Yeni Film Vizyonda
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hayat Sana Güzel' ve 7 Yeni Film Vizyonda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir'de MİT destekli PKK operasyonu: 5 gözaltı
    08:19 İzmir'de MİT destekli PKK operasyonu: 5 gözaltı

    İzmir'de jandarma ekipleri tarafından PKK terör örgütüne yönelik MİT destekli şafak operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, terör örgütüne üye olmak ve sosyal medya üzerinden örgüt propagandası yaptığı tespit edilen 5 Suriye uyruklu şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler jandarma karakoluna götürüldü.

  • İzmir merkezli 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi
    08:15 İzmir merkezli 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Operasyonlarda 25 şüpheli yakalanırken, çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi.

  • İzmir'de gerçekleştirilen operasyonlarda 2 suç örgütü çökertildi
    08:14 İzmir'de gerçekleştirilen operasyonlarda 2 suç örgütü çökertildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Operasyonlarda 25 şüpheli yakalanırken, çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi.

  • İzmir'de MİT destekli operasyonda 5 PKK şüphelisi gözaltına alındı
    08:12 İzmir'de MİT destekli operasyonda 5 PKK şüphelisi gözaltına alındı

    İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, terör örgütüne üye olmak ve sosyal medya üzerinden örgüt propagandası yaptığı tespit edilen 5 Suriye uyruklu şüpheli, İzmir İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele (TEM) ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen MİT destekli şafak operasyonunda gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler jandarma karakoluna götürüldü.

  • Mersin'de PKK/KCK Operasyonu: 11 Gözaltı
    08:11 Mersin'de PKK/KCK Operasyonu: 11 Gözaltı

    Mersin polisi, terör örgütü PKK/KCK'ye yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 11 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüpheliler, kendilerine muhalif olarak gördükleri kişilere tehditler savurmak, baskı yapmak ve seçim irtibat bürosu açılışlarında terörü ve teröristi öven örgütsel sloganlar atmakla suçlanıyor. Operasyon kapsamında yapılan aramalarda ise ruhsatsız silahlar ve örgütsel dijital materyaller ele geçirildi.

  • İzmir'de 2 Organize Suç Örgütü Çökertildi, 25 Şüpheli Yakalandı
    08:06 İzmir'de 2 Organize Suç Örgütü Çökertildi, 25 Şüpheli Yakalandı

    İzmir merkezli düzenlenen 'MAHZEN-13' operasyonlarında, Tahsim Aktaş ve Murat Hanaylıoğlu'nun liderlik ettiği 2 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlar sonucunda elebaşları dahil olmak üzere toplamda 25 şüpheli gözaltına alındı.

  • Mersin'de PKK/KCK operasyonunda 11 şüpheli gözaltına alındı
    08:05 Mersin'de PKK/KCK operasyonunda 11 şüpheli gözaltına alındı

    Mersin polisi, terör örgütü PKK/KCK'ye yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 11 şüpheliyi gözaltına aldı. Operasyonda, şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ruhsatsız silahlar ve örgütsel dijital materyaller ele geçirildi.

  • Bitlis-Baykan kara yolu heyelan nedeniyle trafiğe kapatıldı
    08:01 Bitlis-Baykan kara yolu heyelan nedeniyle trafiğe kapatıldı

    Bitlis-Baykan kara yolunda meydana gelen heyelanın ardından ekiplerin çalışması sonucu yol kontrollü olarak trafiğe açıldı. Heyelan sırasında yoldan geçen bir otomobildeki kişiler son anda kurtuldu. Toprak yığını ve kaya parçalarının temizlenmesinin ardından yol tekrar araç geçişlerine açıldı.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda Para Sayma Görüntüleri Soruşturması: İmamoğlu İnşaat Genel Müdürü ve Bina Sahibi İfade Verdi
    07:58 CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda Para Sayma Görüntüleri Soruşturması: İmamoğlu İnşaat Genel Müdürü ve Bina Sahibi İfade Verdi

    CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturma devam ediyor. İmamoğlu İnşaat Genel Müdürü Tuncay Yılmaz ve CHP'ye satılan binanın sahibi Ali Rıza Braka, ifadelerinde detayları paylaştı. Braka, CHP'li kişilerle görüşmelerin avukatları aracılığıyla gerçekleştiğini belirtirken, Yılmaz ise parayı İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'ten aldığını söyledi.

  • Para pazarlığı iddialarının odağındaki Turgay Kocakaya: Zan 'Ailemin paraya ihtiyacı var, bana ne Hataylı'dan' dedi
    07:51 Para pazarlığı iddialarının odağındaki Turgay Kocakaya: Zan 'Ailemin paraya ihtiyacı var, bana ne Hataylı'dan' dedi

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay'dan adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'ın olduğu iddia edilen ses kayıtları kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Zan'a adaylıktan çekilmemesi karşılığında 3 milyon dolar teklif edilen kayıtların kilit ismi Turgay Kocaya da sessizliğini bozdu. Kocakaya, Zan'ın ''Para bulamazsak çekileceğim, ailemin paraya ihtiyacı var. Aileme ev almam lazım bana ne Hatay'dan Hataylı'dan'' dediğini öne sürdü.

  • Bitlis'te Yağış Sonucu Heyelan Meydana Geldi
    07:37 Bitlis'te Yağış Sonucu Heyelan Meydana Geldi

    Bitlis'te iki gündür süren yoğun yağışlar, Bitlis-Baykan kara yolunda heyelanın yaşanmasına sebep oldu. Heyelan esnasında yoldan geçen bir otomobil, toprak ve kaya parçalarının altında kalmaktan son anda kurtuldu. Karayolları ekipleri ve AFAD, temizlik çalışmalarına başladı.


Advertisement