Hayata Tutunmak İçin Engel Yok - Son Dakika
Güncel

Hayata Tutunmak İçin Engel Yok

Hayata Tutunmak İçin Engel Yok

Ilgın Belediyesi İtfaiye biriminde düzenlenen tören ile engelli 35 Vatandaşımıza 30 adet akülü araç 5 adet tekerlekli sandalye verildi.

19.09.2013 19:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ilgın Belediyesi tarafından engelli vatandaşlara akülü araç dağıtıldı. Engelli vatandaşlarımızın heyecanları yüzlerinden okunuyordu. İtfaiye birimimizde düzenlenen törene İlçe Kaymakamımız Yücel Gemici, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Başkanımız H.İbrahim Oral, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar Pınar ve Parti Yürütme Kurulu, Askerlik Şube Başkanı Cahit Arabacı, Belde Belediye Başkanları, İlçe Tarım Müdiresi Meral Mangır, Oda Başkanları, Ilgın Adliyesi Hakim ve Savcıları, Sivil Toplum Örgütlerinin temsilciler, Ilgın Engelliler Dernek Başkanı Murat Ali Can, Basın Yayın Organları temsilcileri, Engelli vatandaşlarımızın aileleri katıldı.

Açılış Konuşmasını Murat Ali Can yaptı. Daha sonra kürsüye gelen H.İbrahim Oral: "Gerek Hükümetimiz gerekse Belediyeler olarak Engelli vatandaşlarımızın engellerini ortadan kaldırmak adına bir takım düzenlemeler yapıldı ve yapılmaya devam edecek. Bizler de engellilerin engellerini ortadan kaldırmak adına elimizden gelen her şeyi yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Engelli kardeşlerimizi hakir görmemeliyiz, unutmayalım ki hepimiz potansiyel engelliyiz. Beş dakika sonra başımıza ne gelecek kimse bilemez. Bu sebepten dolayı engellilere karşı daha hassas davranmalıyız. Bu güzel günde bu araçları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmamızda bize çok büyük destek veren, aslen Akşehir olan fakat Hollanda'da yaşayan hemşehrimiz Ali İhsan Ünal'a buradan sonsuz teşekkürlerimi yolluyorum. Araçları Hollanda'dan buraya gönderen kendisidir kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. İnşallah burada ihtiyacı olan engelli vatandaşlarımıza araçları dağıtacağız." Dedi.

35 adet engelli aracı yapılan törenin ardından heyecanla bekleyen engelli vatandaşlarımıza dağıtıldı. Çocuklar gibi mutlu ve heyecanlı oldukları görünen vatandaşlarımızın mutluluklarına ve heyecanlarına Ilgın Belediyesi olarak ortak olmak bizi ayrıca sevindirdi. İnşallah bir nebze olsun engelli vatandaşlarımıza faydalı olmuşuzdur.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hayata Tutunmak İçin Engel Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement