Hayata Yeniden Tutunan Öel Öğrenciler, Bakan Ablalarına Seslendi - Son Dakika
Yerel

Hayata Yeniden Tutunan Öel Öğrenciler, Bakan Ablalarına Seslendi

- Hayata yeniden tutunan özel öğrenciler, bakan ablalarına seslendi Özel öğrenciler hazırladıkları video ile Bakan Selçuk'u çaya davet ettilerKOCAELİ - Kocaeli'de bulunan bir özel eğitim rehabilitasyon merkezinin engelli öğrencileri, hazırladıkları video ile yeniden hayata tutunmalarına...

16.01.2019 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Hayata yeniden tutunan özel öğrenciler, bakan ablalarına seslendi

Özel öğrenciler hazırladıkları video ile Bakan Selçuk'u çaya davet ettiler

KOCAELİ - Kocaeli'de bulunan bir özel eğitim rehabilitasyon merkezinin engelli öğrencileri, hazırladıkları video ile yeniden hayata tutunmalarına destek veren Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'u çaya davet ettiler.

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde bulunan Atlantis Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören özel öğrenciler, devlet desteğiyle aldıkları eğitimden duydukları memnuniyeti hazırladıkları video ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'a teşekkür ederek ortaya koydular. Özel öğrenciler, hayata yeniden tutunmalarında her zaman kendilerine destek veren Bakan Selçuk'a sevgi dolu mesajlarını ilettiler. Sosyal medya üzerinden videoyu Bakan Selçuk'a gönderen öğrenciler, videonun sonunda Selçuk'u çay içmeye davet ettiler.

Hayata Yeniden Tutunan Öel Öğrenciler, Bakan Ablalarına Seslendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayata Yeniden Tutunan Öel Öğrenciler, Bakan Ablalarına Seslendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement