Hayatın Önüne Park Etme Ambulansı Bekletme" - Son Dakika
Güncel

Hayatın Önüne Park Etme Ambulansı Bekletme"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramedik Derneği İstanbul İl Başkanı Temel Kılınç'ın konuşması Oyuncu Engin Çağlar'ın konuşması Yönetmen Murat Uygun'un konuşması Ambulansların ulaşımını olumsuz etkileyen yanlış park sorununa dikkat çekmek için, "Hayatın Önüne Park Etme Ambulansı Bekletme" adıyla kamu spotu çekilecek.

07.05.2016 21:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramedik Derneği İstanbul İl Başkanı Temel Kılınç'ın konuşması

Oyuncu Engin Çağlar'ın konuşması

Yönetmen Murat Uygun'un konuşması

Ambulansların ulaşımını olumsuz etkileyen yanlış park sorununa dikkat çekmek için, "Hayatın Önüne Park Etme Ambulansı Bekletme" adıyla kamu spotu çekilecek.

Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramedik Derneği, "Hayatın Önüne Park Etme Ambulansı Bekletme" sloganıyla başlattığı projenin kamu spotu çekimlerine ilişkin basın toplantısı düzenledi.

Beyoğlu Öğretmen Evinde düzenlenen toplantıda konuşan Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramedik Derneği İstanbul İl Başkanı Temel Kılınç, amaçlarının büyük şehirlerde yaşanan trafik yoğunluğu ve trafik yoğunluğuna eklenen yanlış parklara dikkat çekmek olduğunu anlattı.

Sokaklara, caddelere yanlış yapılan parklar sonucu ambulansların olay yerine geç kaldığını belirten Kılınç, şunları kaydetti:

"Vakaya giderken yanlış yapılan parklardan zaman kaybediliyor. Geç kalındığında hasta kaybedilebiliyor. Bizler zamanla yarışırken bu yanlış parklara dikkat çekmek ve hedef kitleye mesaj vermek ve toplumsal duyarlığı arttırmak için böyle bir çalışma başlattık. Bunun için Yeşilçam' ın efsane oyuncularından Engin Çağlar kamu spotunda yer almayı kabul etti. Ünlü yönetmenlerden Murat Uygur bu konu da bizlere destek verecek."

Oyuncu Engin Çağlar ise büyük kentlerde, en büyük sorunun trafik olduğunu, ambulansların trafikten mümkün olduğunca az etkilenmesi gerektiğini belirtti.

Bu konuyla ilgili insanların uyarılması gerektiğini ifade eden Çağlar, "Böyle bir proje bana teklif edilince hemen kabul ettim. Çünkü insan hayatını kurtarmak çok önemli. Ben bu proje için elimden geleni yapacağım." dedi.

Yönetmen Murat Uygun ise proje de yer aldığı için çok mutlu olduğunu, ilk kez bir sosyal sorumluluk projesinde yer aldığını ifade etti.

Hayatın Önüne Park Etme Ambulansı Bekletme"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hayatın Önüne Park Etme Ambulansı Bekletme' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement