Hayatını kaybeden muhtarın görevine eşi talip oldu - Son Dakika
Yaşam

Hayatını kaybeden muhtarın görevine eşi talip oldu

Hayatını kaybeden muhtarın görevine eşi talip oldu

Adıyaman'da 3 çocuk annesi kadın, hayatını kaybeden eşinin muhtarlık görevine talip oldu.

10.06.2021 14:17  Güncelleme: 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da 3 çocuk annesi kadın, hayatını kaybeden eşinin muhtarlık görevine talip oldu.

Adıyaman'ın renkli simalarından olan sosyal medya fenomeni Eskisaray Mahallesi Muhtarı Mahmut Göksu 3 Mayıs 2021 tarihinde hayatını kaybetti. Muhtarın hayatını kaybetmesinin ardından görevine eşi Fatma Göksu talip oldu. Eskisaray Mahallesi Mimar Sinan Parkı içerisinde kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybeden Mahmut Göksu'nun görevine bir kadın ve anne olarak talip olduğunu söyleyen Fatma Göksu, 1 Ağustos tarihinde yapılacak olan muhtarlık seçimine adaylığını açıkladı.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Geylani Taş ve beraberindeki muhtarlarla bir araya gelen Fatma Göksu'ya oğlu Burak Göksu eşlik etti. 2'si kız 3 çocuk annesi olan Fatma Göksu, eşinin 7 yıl boyunca muhtarlık yaptığını ve Adıyaman'da herkes tarafından sevilen biri olduğunu dile getirerek eşinin görevine talip olduğunu dile getirdi. Adıyaman'ın ilk kadın muhtarı olacağını ve eşinin görevini en iyi şekilde yürüteceğini vurgulayan Fatma Göksu, "Eşimi yaklaşık 1 ay önce kalp krizinden dolayı kaybettik. Eşimin muhtarlık görevini yürütmek için talip oldum. İnşallah bu görevi en güzel şekilde yürüteceğim. Ben herkesten bu konuda destek bekliyorum" dedi.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Geylani Taş ve beraberindeki mahalle muhtarları da Fatma Göksu'yu tebrik ederek her daim kendisine destek vereceklerini meslektaşları olan rahmetli Mahmut Göksu'yu çok sevdiklerini dile getirerek başarılar diledi.

Muhtarlardan Fatma Göksu'ya anlamlı sürpriz

Rahmetli eşini yaklaşık 1 ay önce kaybeden ve eşinin muhtarlık görevine talip olan Fatma Göksu'ya muhtarlar tarafından sürpriz yapıldı. Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Geylani Taş ve beraberindeki muhtarlar, muhtarlık bürosu içerisinde bulunan toplantı salonuna Muhtar Mahmut Göksu ismini verdi. Muhtarlar tarafından toplantı salonunun camlarına ise 'Seni asla unutmayacağız' yazısının bulunduğu rahmetli Mahmut Göksu'nun fotoğrafı yapıştırıldı. Bu anlamlı sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen ve oldukça mutlu olan Fatma Göksu, muhtarlara teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Hayatını kaybeden muhtarın görevine eşi talip oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Emekli vatandaşın geçim sıkıntısı: 'Emekli maaşımla zor geçiniyorum'
    11:54 Emekli vatandaşın geçim sıkıntısı: 'Emekli maaşımla zor geçiniyorum'

    Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yaşayan emekli vatandaş Süleyman Kısacıkoğlu, emekli maaşıyla geçinemediğini belirtti. Kısacıkoğlu, maaşının düşük olmasından dolayı zorluklar yaşadığını ve ay başından ay başına zor çıktığını ifade etti. Kendisini 'yaşayan ölü' olarak tanımlayan Kısacıkoğlu, giyim ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çektiğini ve cenaze masraflarını bile karşılayacak parasının olmadığını söyledi.

  • Teknolojiye rağmen demircilik mesleğini sürdüren Leyla usta ve eşi
    11:52 Teknolojiye rağmen demircilik mesleğini sürdüren Leyla usta ve eşi

    Zonguldak'ın Devrek ilçesinde yaşayan Leyla ve Erol Keskin çifti, gelişen teknolojiye rağmen unutulmaya yüz tutmuş demircilik mesleğini sürdürüyor. Her gün ateş başında demir döverek ürettikleri ürünleri satarak geçimlerini sağlayan çift, gençlere taş çıkartıyor. Sel felaketi sebebiyle bir süre iş yapamayan çift, borç alarak işyerini yeniden açtı.

  • 15 Aylık Bebek Umreye Gitti
    11:48 15 Aylık Bebek Umreye Gitti

    Ali ve Tuğçe çiftinin minik oğulları Aslan Gündoğan, ailesiyle birlikte umreye gitti. 20 günlük umre vazifesini yerine getirecek olan Aslan, ilgi odağı oldu. Anne Tuğçe Gündoğan, oğlunu da yanında götürmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

  • Paris Hilton, Coachella'dan Taylor Swift ve Travis Kelce için yer açmak amacıyla çıkarıldı
    11:43 Paris Hilton, Coachella'dan Taylor Swift ve Travis Kelce için yer açmak amacıyla çıkarıldı

    Paris Hilton, Coachella Müzik Festivali'nde VIP alanından, Taylor Swift ve erkek arkadaşı Travis Kelce için yer açılmak amacıyla çıkarıldı. Hilton ile birlikte birkaç A sınıfı misafir de alandan çıkarıldı. Hilton, eşi Carter Reum ve arkadaşlarıyla VIP platformunda parti yaparken görüldü. Ancak güvenlik, Swift ve Kelce'nin geleceği için herkesi VIP alanından çıkardı. Taylor Swift, festivali arkadaşlarıyla birlikte ziyaret etti ve sevgilisi Travis Kelce'nin setine katıldı.

  • Siirt'te kaybolan alzaymır hastası yaşlı şahıs ölü bulundu
    11:41 Siirt'te kaybolan alzaymır hastası yaşlı şahıs ölü bulundu

    Siirt'in Kurtalan ilçesine bağlı Bağlıca köyünde yaşayan 80 yaşındaki alzaymır hastası Hüseyin Tilki, dün gece evinden ayrıldıktan sonra geri dönmedi. Yapılan arama çalışmaları sonucunda Tilki'nin cansız bedenine ulaşıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Soma'da maden kazasında hayatını kaybeden işçi son yolculuğuna uğurlandı
    11:37 Soma'da maden kazasında hayatını kaybeden işçi son yolculuğuna uğurlandı

    Manisa'nın Soma ilçesinde çalıştığı maden ocağında tambura sıkışarak hayatını kaybeden Halit Gürpınar, Gediz ilçesinde gözyaşları ile toprağa verildi. Cenaze namazına Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Eskigediz Belediye Başkanı Mustafa Kemal Arslan, Gediz Müftüsü Sebahattin Turan, Gürpınar'ın mesai arkadaşları ile köylüler ve ailesi katıldı.

  • Artvin'de su kanalına düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
    11:36 Artvin'de su kanalına düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

    Artvin'in Arhavi ilçesinde yaşayan 66 yaşındaki Şevket Yıldız, Devlet Su İşleri'ne ait olan ve taşeron firma tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında yapılan su kanalına düşerek hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Tekirdağ Kapaklı'da Araç Üst Geçidin Direğine Çarptı: 2 Yaralı
    11:35 Tekirdağ Kapaklı'da Araç Üst Geçidin Direğine Çarptı: 2 Yaralı

    Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde sürücüsünün kontrolünü kaybettiği araç, üst geçidin direğine çarptı. Kazada araç içerisinde bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve yol trafiğe açıldı.

  • İşyeri önüne çalı toplayan kargalara isyan: 'Patron kargalar kadar çalışmıyorsunuz diyor'
    11:30 İşyeri önüne çalı toplayan kargalara isyan: 'Patron kargalar kadar çalışmıyorsunuz diyor'

    Hadımköy'de yuva yapmak için işyeri önüne çalı, poşet ve çivi gibi şeyleri toplayan kargalara isyan eden çalışan o anları sosyal medyada paylaştı. Kargaları şikayet eden çalışan, 'Her gün bunları süpürmekten gına geldi. O değil maaşlarımızı da etkiliyor. Patron 'kargalar kadar çalışmıyorsunuz' diyor. Bu işin sonunu getirmek lazım' diyerek yüzleri gülümsetti.

  • Manyas'ta Polis Memuru Eşi ve Kuzenini Öldürdü, İntihar Girişiminde Bulundu
    11:30 Manyas'ta Polis Memuru Eşi ve Kuzenini Öldürdü, İntihar Girişiminde Bulundu

    Balıkesir'in Manyas ilçesinde polis memuru Mehmet Kanat, bayram ziyaretine gittiği babasının evinde, eşi Kübra Kanat'ı öldürüp, kuzeni Mesut Görgül'ü yaraladıktan sonra intihar girişiminde bulundu. Olayın ardından jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, Kübra Kanat tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Soruşturma devam ederken, Kübra Kanat bugün Manyas ilçesinde toprağa verilecek.


Advertisement