Hayatını kaybeden oyuncu Recep Aktuğ son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika
Magazin

Hayatını kaybeden oyuncu Recep Aktuğ son yolculuğuna uğurlandı

Yıllar önce yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisinde Hilmi karakterini oynayan Recep Aktuğ, dün hayatını kaybetti. Bugün son yolculuğuna uğurlanan Aktuğ'un sevenleri törene akın etti.

15.01.2020 14:01  Güncelleme: 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Unutulmayan karakterlere hayat veren aynı zamanda ses sanatçısı da olan Recep Aktuğ hayatını kaybetti. Usta oyuncu Zincirlikuyu Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Aktuğ, geçtiğimiz aylarda hastaneye kaldırılmış, usta oyuncuya KOAH teşhisi konulmuştu. Recep Aktuğ'un oyuncu kızı Zeynep Aktuğ sosyal medya hesabından; 'Canım babam Recep Aktuğ'u kaybettim.' mesajını paylaşmıştı. Birçok başarılı projede yer alan usta oyuncuyu son yolculuğunda dostları yalnız bırakmadı. Aktuğ'un cenaze töreninde gözyaşları sel oldu.

Hayatını kaybeden oyuncu Recep Aktuğ son yolculuğuna uğurlandı

ÜNLÜ İSİMLER TÖRENE KATILDI

Törene Aktuğ'un ailesi, yakınları ve şarkıcı Candan Erçetin, oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, İlker Kızmaz, müzisyen Baha Boduroğlu ile birçok ünlü katıldı. Aktuğ'un kızı Zeynep Aktuğ ve eşi Gül Aktuğ taziyeleri kabul etti. Gül Aktuğ, eşinin tabutunun başında "Arkandan çok ağladım senin" dedi.

Recep Aktuğ'un cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Hayatını kaybeden oyuncu Recep Aktuğ son yolculuğuna uğurlandı

"O KURTULDU DA BEN NE YAPACAĞIM"

Recep Aktuğ'un eşi Gül Aktuğ, "Ne söyleyeyim ki, çok üzgünüm. 40 yıllık hayat arkadaşımı kaybettim, ne söyleyebilirim ki. KOAH tedavisi görüyordu. Çok çekti o, bir sene kadar falan bayağı çekti. O kurtuldu da ben ne yapacağım diye çok merak ediyorum" dedi.

"ALLAH GERİDE KALANLARA SABIR VERSİN"

Aktuğ'un dizide oğlunu canlandıran oyuncu arkadaşı İlker Kızmaz ise, "Son bir senedir zor bir dönem geçirdi. Allah geride kalanlara sabır versin. Çok neşeli, keyifli, babacan bir abimizdi. Abi gibiydi" diye konuştu.

Hayatını kaybeden oyuncu Recep Aktuğ son yolculuğuna uğurlandı

ÖLÜM HABERİNİ ALINCA ACILARINI PAYLAŞTILAR

Recep Aktuğ'un vefatının ardından ünlü isimler sosyal medyada paylaşımda bulundu. Rol arkadaşı Nebahat Çehre, Instagram'da Recep Aktuğ'un fotoğrafını paylaşarak, "Sözler bazen anlamlarını yitirir. Işıklar içinde uyu güzel adam" yazdı.

Sanatçı Ferhat Göçer, Twitter'dan "Sanat camiamızın çok değerli bir üstadı.... Ağabeyimiz Recep Aktuğ vefat etti... Çok üzgünüm... Toprağı bol, mekanı cennet olsun..." paylaşımında bulundu. Müzisyen Selçuk Ural, "Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun... Çok üzgünüm, çok erken oldu arkadaşım." sözleriyle üzüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı. Aktuğ için Oda Tiyatrosu ve Oyuncular Sendikası da başsağlığı mesajı yayımladı.

Hayatını kaybeden oyuncu Recep Aktuğ son yolculuğuna uğurlandı

Son Dakika Magazin Hayatını kaybeden oyuncu Recep Aktuğ son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • cafer: nebahat çehre. sen hangi ışıkdan bahsediyorsun pardon siz yahudimisiniz.çünkü müslüman ALLAH rahmet eylesin der.yoksa buda yeni modamı ışığı burdan götüürürsen ışık olur yoksa zifiri karanlıktır orası ey imansızlar 4 0 Yanıtla Ela: Bu cok iyidi yazmak istediklerimi siz yazmisiniz 0 0
  • ferit: bir tanesi toprağı bol olsun diyor baş sağlığında, halbuki gayri müslimler için toprağı bol olsun denir..ama bunların sadece nineleri başörtülü dedeler hacı.bunlarmı, boş teneke.. 3 0 Yanıtla
  • Samet: Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.. 2 0 Yanıtla
  • ÜST AKIL : ALLAH RAHMET EYLESİN RECEP AKTUĞ. .AŞK İ MEMNU NUN HİLMİ ÖNAL İ MEKANIN CENNET OLSUN 1 0 Yanıtla
  • Tabi: Adamında resmi olsaydı baska unlu reklamı gibi 0 0 Yanıtla

Advertisement