Hayatını Kaybeden Polis Memurunun Cenazesi Adana'ya Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Hayatını Kaybeden Polis Memurunun Cenazesi Adana'ya Gönderildi

Hayatını Kaybeden Polis Memurunun Cenazesi Adana\'ya Gönderildi

Diyarbakır’da, dün akşam maç çıkışı uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden polis memuru Osman Bal’ın cenazesi, defnedilmek üzere karayoluyla ailesinin ikamet ettiği Adana’ya gönderildi.

26.08.2014 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da, dün akşam maç çıkışı uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden polis memuru Osman Bal'ın cenazesi, defnedilmek üzere karayoluyla ailesinin ikamet ettiği Adana'ya gönderildi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene, Diyarbakır Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran, Diyarbakır Emniyet Müdürü Dr. Halis Bögürcü, askeri erkan, Osman Bal'ın mesai arkadaşları ile ailesi katıldı. Hayatını kaybeden Osman Bal'ın cenazesi araçla tören alanına getirildi. Bal'ın cenazesinin getirilmesi sırasında ailesi sinir krizleri geçirdi. Daha sonra Bal'ın özgeçmişi okundu.

Bal'ın özgeçmişinin okunmasının ardından eşi Mukaile Bal, Osman Bal'ın çok iyi bir insan olduğunu, ona bunun neden yapıldığını bilmediğini söyledi. Mukaile Bal, "12 seneden beri Diyarbakır'a hizmet ediyor. Halkına emniyetine hizmet ediyor benim eşim. Şimdiye kadar hiç kimseye bir yanlışı olmamış. Benim eşim yakaladığı hırsızlara bile dürüm ısmarlıyordu. Eşim aç olan herkese yardım ederdi. Ben açlığı biliyorum diyordu, fakir çocuğuyum diyordu. Eşim hiçbir zaman paraya önem vermedi. Eşimle en son akşam saat 19.00'da görüştüm. Yemeğe geldi, maç seyretmeye gitti, sitenin girişinde cansız bedenini kucakladım. Silah sesleri duydum, çok yakındı mesafesi. Çocukları görmedim. Çocuklarımın kulaklarını kapattım ağlamasınlar diye. Şüphelendiğimiz kimse yok, düşmanı yoktu ki. Kimseden alıp veremediği yoktu. 12 yıldan beri Diyarbakır'da çalışıyordu" dedi.

"BEN ARTIK OSMAN BAL'IN DEĞİL ŞEHİT OSMAN BAL'IN KIZIYIM"

Daha sonra konuşan kızı Özlem Bal ise, artık Osman Bal'ın değil şehit Osman Bal'ın kızı olduğunu söyledi. Özlem Bal, "Ağlamayacağım, zalimi güldürmeyeceğim. Ben ağlarsam işte o zaman babam ölür. Vatan sağ olsun, vatanım sağ olsun" diye konuştu.

Hayatını kaybeden Osman Bal'ın cenazesi, defnedilmek üzere, karayoluyla ailesinin yaşadığı Adana'ya gönderildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hayatını Kaybeden Polis Memurunun Cenazesi Adana'ya Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement