Hayatlarını Engelli Çocuklarına Adayan Annelere Ödül - Son Dakika
Yerel

Hayatlarını Engelli Çocuklarına Adayan Annelere Ödül

Hayatlarını Engelli Çocuklarına Adayan Annelere Ödül

Kütahya’nın Simav Belediyesi hayatlarını engelli çocuklarına adayan üç kadını yılın annesi seçti.

12.05.2014 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Simav Belediyesi hayatlarını engelli çocuklarına adayan üç kadını yılın annesi seçti.

Simav Belediyesi ve AK parti Simav Kadın Kolları Başkanlığı yılın annesini seçmek ve hediyelerini vermek üzere ortaklaşa bir etkinlik düzenledi.

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, eşi Ayten Özkan, AK Parti Simav İlçe Başkanı Hüseyin Güner, eşi Yaşar Güner, AK Parti Simav Kadın Kolları Başkanı ve aynı zamanda Belediye Meclis üyesi Aybun Akın, Belediye Meclisinin AK partili bayan üyesi İklime Gündüz ile Simav'ın bayan Malmüdürü Ayşe Alpaslan'ın da hazır bulunduğu yılın annesini belirleme programı Eynal Kaplıcalarındaki Bin 500 kişilik Çok Amaçlı Firuze Düğün Salonunda gerçekleşti.

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan hayatlarını engelli çoçuklarına adayan Şükran Şimşek (51), Cemile Yaldız (44) ile Nazife Neşe Kalaycı (51) yılın annesi olarak belirlediklerini bildirdi.

Salonu dolduran kalabalığa seslenen Başkan Özkan, yaptıkları araştırmada her üç annenin de hayatlarını engelli çocuklarına adadıklarını ve eli öpülesi bu kadınların bu yavrularına bebeğe bakar gibi baktıklarını tespit ettiklerini bildirdi. Üç annenin de özel bir anne olduklarını ifade eden Başkan Özkan, "Şükran Şimşek, Cemile Yaldız ile Nazife Neşe Kalaycı isimli kadınlarımız anneliğin en güzel örneklerini sergilemek suretiyle Simav'da yılın annesi seçimine layık görülmüştür. Kendilerini tebrik ediyorum" dedi.

Annelerin hakkının ödenmesinin mümkün olmadığını belirten Başkan Özkan, hayatın her anında annelere gereken değerin verilmesi gerektiğini söyledi.

Özkan, "Annelerimiz büyük fedakarlık göstererek, yıllarca engelli çocuklarını sabırla büyütmeye çalışmışlar. Bu fedakarlık hiçbir zaman küçümsenemez. Annelerimiz bizim için çok değerlidir. ve biz bugün burada anneliğin en güzel örneklerini gördük. Cennet annelerin ayağı altındadır deriz ya işte bu tablo bunun tezahürüdür. Dünyanın tüm yükünü omuzlarında taşıyan annelerimize sadece bugün değil, her gün minnettarız. Annelerimize tüm annelerimiz adına teşekkür ediyor, anneler gününü kutluyorum." Şeklinde konuştu.

Daha sonra plaket ve hediye takdim törenine geçildi. Simav'da yılın annesi seçilen Şükran Şimşek'e plaketi Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Cemile Yaldız'a plaketini AK Parti Simav İlçe Başkanı Hüseyin Güner, Nazife Neşe Kal'ycıya da plaketini Belediye Başkanı Süleyman Özkan'ın eşi Ayten Özkan takdim etti. Yılın annelerine ayrıca sürpriz çeşitli hediyeler de takdim edildi

Törende hazır bulunan Simav'ın bayan Malmüdürü Ayşe Alpaslan'da hanımlara karşı gösterdiği hassasiyetten dolayı Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan'a plaket takdim etti.

Plaket takdim töreninin ardından protokol mensupları salonu terk etti. Daha sonra hanımlar canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayatlarını Engelli Çocuklarına Adayan Annelere Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement