Hayatta Her Şey Var Programına Kadın Seyircinin Enişte İtirafı Damga Vurdu - Son Dakika
Magazin

Hayatta Her Şey Var Programına Kadın Seyircinin Enişte İtirafı Damga Vurdu

Beyaz TV'de Nur Viral'in sunumuyla ekrana gelen Hayatta Her Şey Var programına, bağlanan ve ismini vermek istemeyen bir kadın seyircinin enişte itirafı damga vurdu.

14.02.2019 16:34  Güncelleme: 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayatta Her Şey Var programına bağlanan ve ismini vermek istemeyen bir seyircinin eniştesiyle arasında yaşananları itiraf ettiği anlar olay oldu.

Hayatta Her Şey Var Programına Kadın Seyircinin Enişte İtirafı Damga Vurdu

"ABLAMIN KOCASI BANA AŞIK"

Nur Viral'in sunuculuğunu yaptığı Beyaz TV'de yayınlanan "Hayatta Her Şey Var" programına çok konuşulacak bir itiraf damga vurdu. Telefonla canlı yayına bağlanan ve ismini vermek istemeyen bir seyirci, ablasının kocasının ona aşık olduğunu ve kendisine ahlaksız, iğrenç bir teklifte bulunduğunu söyledi. "Ablamın kocası bana aşık. Ablama ve eşime bunu söyleyemiyorum. Ablam da eşine çok aşık ve eşimle eniştemin arası çok iyi" diyen genç kadın, ardından şunları dile getirdi;"'Bana eşini boşa ben de ablandan ayrılıp seninle evlenirim.' diyerek beni her gördüğünde sıkıştıran enişteme seni aileme söylerim dediğimde 'Sana kimse inanmaz' deyip beni tehdit etti dedi." Evlilik ve İletişim Uzmanı İnci Yeşilyurt ise bu gelen itiraf üzerine devam ederse görüşmeyi azalmtaya çalışın ve gerekirse annenize durumu iletip telefonunu bile engellemesini önerdi.

Hayatta Her Şey Var Programına Kadın Seyircinin Enişte İtirafı Damga Vurdu
Hayatta Her Şey Var Programına Kadın Seyircinin Enişte İtirafı Damga Vurdu

Son Dakika Magazin Hayatta Her Şey Var Programına Kadın Seyircinin Enişte İtirafı Damga Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (73)

  • Salih: Neden olmasin ? 3 30 Yanıtla Sln: Neden olsun ? 6 1 OBJEKTIF: MIGDESIZ! 3 0
  • Serpil şen: Baldız enişte ye fazla bakmasın tayt giymesin baldız kapalı olsun kıvırmasın evde Enişte yi tahrik etmesin 15 15 Yanıtla Hurdacı Hüdai : Enişte de akıllı olsun. 9 7
  • Hatay lı : Bunlar güzel tiyatro oynuyor tbrk ler 21 2 Yanıtla
  • Hikaye: Bu programı sunan kadın sırf reytin için kendilerinin kurguladığı yalan söylemleri yayınlıyor onun tek amacı daha çok Reyting ve buna bağlı olarak daha çok para kazanmak ana maalesef Türk toplumuna en büyük kötülüğü yapıyor bu tip yalanları tv ekranlarında yayınlayarak bu kokuşmuşluğu rezilliği normalleştirmeye çalışıyor Türk insanının örf ve adetiyle oynayıp yozlaştırmaktan artık vazgeçin 20 2 Yanıtla
  • Dürbünlü: Programin adi gibi hayatta hersey var .... 4 18 Yanıtla
  • murat: Uydurmaca böyle şeyler söylenmese program izlenmez 20 0 Yanıtla
  • Çakırcalı: Ahlakı bozuk şerefsizler,kardeşin sayılır, allah blasını versin böyle insanların. 16 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement