Tümör Hastası Çocuğun, Hayatta Kalabilmesi için 100 Bin Lira Gerekiyor - Son Dakika
3. Sayfa

Tümör Hastası Çocuğun, Hayatta Kalabilmesi için 100 Bin Lira Gerekiyor

Tümör Hastası Çocuğun, Hayatta Kalabilmesi için 100 Bin Lira Gerekiyor

Sivas'ta bir hafta önce beyninde tümör tespit edilen 8 yaşındaki Sudenaz Doğruyol'un, ameliyatının gerçekleşmesi için 100 bin TL gerekiyor. Küçük kız, hayatta kalmak için hayırseverlerden yardım bekliyor.

23.03.2018 20:07  Güncelleme: 21:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta Muhsin Yazıcıoğlu İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi Sudenaz Doğruyol'un beyninde, geçtiğimiz hafta rahatsızlanınca ailesi tarafından götürüldüğü doktorda tümör tespit edildi.

TÜMÖRÜN ALINMASI İÇİN AMELİYAT GEREKİYOR

Annesi Kezban ve babası Nuh Doğruyol devlet hastanelerinde ameliyatın yapılamayacağını Türkiye'de sadece İstanbul'da yapılabileceğini öğrendi. Bunun üzerine İstanbul'a giden aile özel hastanede yapılan tetkiklerde tümörün beyinden alınması çok zor bir noktada bulunduğunu ancak ameliyatı yapabilecekleri bilgisini aldı.

YAŞAMASI 100 BİN TL'YE BAĞLI

Çocuklarının tedavi edilebileceği haberini alan ailenin sevinci kursaklarında kaldı. Çünkü ameliyatın gerçekleştirilebilmesi için 100 bin TL gerekiyor. Sudenaz'ın beyninde bir hafta önce tespit edilen tümör çok hızlı bir şekilde kız çocuğunu etkiliyor ve bir an önce alınması gerekiyor.

BİR HAFTA İÇİNDE GÖRÜNÜŞÜ DEĞİŞTİ

Beyinde bulunduğu yerde hızlı bir şekilde hasara neden olan tümör minik Sudenaz'ın bir hafta içerisinde görünüşünü değiştirdi. Çaresiz aile kızlarını tedavi ettirebilmek için hayırseverlere seslenip yardım istedi. Anne Kezban Doğruyol yaptığı açıklamada, "Kızım bir anda bu hale geldi. Çok çaresiziz. Ameliyat tek bir hastanede yapılabiliyor. Biran önce onu yatırmamız gerekiyordu. Ancak gerekli parayı bulamadığımız için yatıramadık. Pazartesi gününe kadar parayı bulup yatırmamız gerekiyor. Bizim böyle bir gücümüz yok. Hayırseverlerden Rabbimizin rızası için biz yardım etmelerini istiyoruz." dedi.

Son Dakika 3. Sayfa Tümör Hastası Çocuğun, Hayatta Kalabilmesi için 100 Bin Lira Gerekiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • Kenan kaya: Hesap no atarmısınız 8 1 Yanıtla
  • hasta: işte koyun sürüleri tosuncuklara ona buna para yedireceğinize böyle hastalarımızın hayatı kurtarın bari bu dünyadan bir hiç olarak göçmeyin.. 5 2 Yanıtla
  • Yerse: Hani bu ülkede sağlıkta reform yapılmıştı.hepsi palavra. 4 2 Yanıtla
  • Ü k: Allah şifa versin Hesap numarası yok muydu 6 0 Yanıtla
  • Emre: Hesap no yazarsanız elimizden geldiği kadar yardım etmek istiyorum 6 0 Yanıtla
  • Batefimbo : Derecesi ne olursa olsun devlet bir ameliyatı yapamıyorsa özel hastaneden daha geride kaliyorsa ne demeli bilmiyorum....bir topluma yapilabilecek en büyük reform SAGLIKTIR gerisi hikaye 5 1 Yanıtla
  • kubilay: Allah şifasını versin inşallah Hayırsever birileri görürde yardım eder 5 0 Yanıtla
  • Yunus: Rabbim sifa veesin 4 0 Yanıtla
  • Ask: Yazık!.. Keşke bir hesap numarası yazsaydınız. ?? 3 0 Yanıtla
  • çiçekler solmasın: benim kızımdada benzer sorun var yurtdışından ilaç gerekli ve ne sağlık bakanlığı nede sgk bu ilacı karşılamıyor çalmadığım kapı kalmadı ilacı temin edemezsem çocuğumu kaybedicem lütfen artık bu çocuklara bir el uzatın ÇOCUKLAR ÇİÇEKLERİMİZ ÇİÇEKLERİMİZ SOLMASIN 2 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement