Hayattan Pembe Kareler" Fotoğraf Sergisi - Son Dakika
Kültür Sanat

Hayattan Pembe Kareler" Fotoğraf Sergisi

Cengiz Semercioğlu, Berna Laçin, Burcu Kara, Belçim Bilgin ve Mutlu Tönbekici'nin de bulunduğu 17 isim, meme kanserini yenen 17 kadınla fotoğraf sergisinde bir araya geldi.

16.01.2015 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meme kanseriyle mücadele eden kadınların öykülerinin anlatıldığı "Hayattan pembe kareler" fotoğraf sergisi, Acıbadem Maslak Hastanesi'nde açıldı.

Hastaneden yapılan açıklamaya göre, "Meme Kanseri Farkındalık Ayı" kapsamında düzenlenen Pembe İzler Sokağı'nda açılışı yapılan "Hayattan Pembe Kareler" fotoğraf sergisinin ikinci ayağı, Acıbadem Maslak Hastanesi'nde sanatseverlerle buluştu.

Toplumu meme kanserine karşı bilinçlendirmek ve meme kanseri hastalarına destek vermek amacıyla kurulan Pembe İzler Derneği tarafından Acıbadem Sağlık Grubu'nun desteğiyle gerçekleştirilen, "Hayattan Pembe Kareler" sergisi, 17 ünlü ismi, 17 mücadeleci kadınla bir araya getirdi.

Cengiz Semercioğlu, Berna Laçin, Burcu Kara, Belçim Bilgin, Wilco Van Herpen, Murat Güloğlu, Levent Özçelik, Mutlu Tönbekici, Saffet Emre Tonguç, Mehmet Kırali, Amir Mobin, Çiler Geçici, Şirin Sever, Elif Ergu, Mehveş Evin, Esin Övet ve Sibel Arna, meme kanserini yenmiş kadınlarla buluşarak, onların siyah beyaz karelerine güç kaynağı olan pembe ayrıntıları fotoğrafladı.

Pembe İzler Derneği Başkanı Arzu Karataş ve Genel Sekreteri Seyyal Hacıbekiroğlu, fotoğraf sergisine katılanlara teşekür plaketi verdi.

Acıbadem Maslak Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Cihan Uras, meme kanserinin çok yaygın görülmesine rağmen erken teşhis edildiğinde başarılı şekilde tedavi edilebildiğini kaydetti.

Tedavi sürecinde hastanın hayata tutunması ve hastalıkla mücadele etme gücünün çok önemli olduğunu vurgulayan Uras, "Sizler de bu mücadelenin en iyi örneklerisiniz. Bu azminizle diğer kadınlara da örnek oluyorsunuz" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Hayattan Pembe Kareler' Fotoğraf Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement