'Haydi Kızlar" Şarkısının Tanıtımı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

'Haydi Kızlar" Şarkısının Tanıtımı Yapıldı

\'Haydi Kızlar" Şarkısının Tanıtımı Yapıldı

"Haydi Kızlar" şarkısının tanıtımı yapıldıTBF Başkanı Harun Erdenay "Rio dönüşü kızlarımızın aldığı madalya ile sokaklara dökülecekler"TBF Sportif Direktörü Akkaş "Birlik ve beraberliği daha fazla vurgulayan bir şarkı yapıldı"Şaziye İvegin Üner "Bizim için çok güzel bir motivasyon oldu"Mustafa AKIN İstanbul,(DHA)Rio'da düzenlenecek Olimpiyat Oyunları'na katılacak Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın yeni şarkısı Haydi Kızlar basına tanıtıldı.

20.07.2016 19:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Haydi Kızlar" şarkısının tanıtımı yapıldı

TBF Başkanı Harun Erdenay "Rio dönüşü kızlarımızın aldığı madalya ile sokaklara dökülecekler"

TBF Sportif Direktörü Akkaş "Birlik ve beraberliği daha fazla vurgulayan bir şarkı yapıldı"

Şaziye İvegin Üner "Bizim için çok güzel bir motivasyon oldu"

Mustafa AKIN İstanbul,(DHA)

Rio'da düzenlenecek Olimpiyat Oyunları'na katılacak Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın yeni şarkısı Haydi Kızlar basına tanıtıldı. Candan Erçetin tarafından seslendirilen 'Haydi Kızlar' şarkısının tanıtımı yapıldı. Etiler'de bir stüdyoda yapılan tanıtıma Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Harun Erdenay, TBF Sportif Direktörü Barbaros Akkaş, Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı teknik heyeti ve oyuncular katıldı.

TBF BAŞKANI HARUN ERDENAY "RİO DÖNÜŞÜ KIZLARIMIZIN ALDIĞI MADALYA İLE SOKAKLARA DÖKÜLECEKLER"

Sporun birleştirici ve barıştırıcı özelliği olduğuna inandığına söyleyen TBF Başkanı Harun Erdenay, sokaklarda demokrasi ve barış için bulunanların Rio dönüşü de kızlar için olacağını söyledi.

Erdenay, "Biz de bu takımın kaptanlığını yaparken böyle bir coşkulu marş hazırlamıştık. Bu fikri buradan aldık. Kızlarımızı hem biraz daha coşkulu gönderelim oraya hem şu anda 70 milyon sokaklarda demokrasi ve barış için. İnşallah Rio dönüşü onlar kızlarımızın aldığı madalya ile sokaklara dökülecekler. Böyle bir marş tarzı melodisi güzel herkesin bildiği daha çok coşku verecek bir şarkı düzenledik Candan Hanım ile beraber. Kızlar da çok güzel bir performans gösterdiler. İnşallah önümüzdeki günlerde onlar Rio'ya gitmeden izleyebileceğiz" dedi.

Başkan Erdenay, şarkının sözlerinde yer alan 'kadın eli değince her şey güzel' lafına katıldığını söyleyerek sözlerini noktaladı.

TBF SPORTİF DİREKTÖRÜ AKKAŞ "BİRLİK VE BERABERLİĞİ DAHA FAZLA VURGULAYAN BİR ŞARKI YAPILDI"

TBF Sportif Direktörü Barbaros Akkaş, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Hem takımızın Rio'daki mücadelesine vurgu yapan, hem de birlik ve beraberliği daha fazla vurgulayan bir şarkı yapıldı. ve bu Türk insanının bildiği bir melodi. Bunun üzerine bazı şarkı sözleri yazıldı. Bir veya iki gün içerisinde herkese müzik ve klip olarak servis edilecek. İnşallah bu birlik ve beraberliği aynı şekilde sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

ŞAZİYE İVEGİN ÜNER "BİZİM İÇİN ÇOK GÜZEL BİR MOTİVASYON OLDU"

Şarkının çok güzel olduğunu ve ilk duyduklarından itibaren büyük bir heyecan yaşadıklarını söyleyen Şaziye İvegin Üner, " Buradaki atmosfer çok güzeldi. Bizim için çok güzel bir motivasyon oldu bu şarkı. Umarım bizimle birlikte bütün halkımız için de aynı motivasyonu içerecektir. Başkanımızın da dediği gibi döndüğümüzde bu şarkımızla başarımızı bütün halkımızla kutlayacağız. Candan Hanım ile Gökhan Bey sözlerini yazdılar bildiğim kadarıyla çok da güzel yazmışlar ellerine sağlık" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Haydi Kızlar' Şarkısının Tanıtımı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement