Hayır Çarşısı'ndan 36. Mağaza - Son Dakika
Yerel

Hayır Çarşısı'ndan 36. Mağaza

Hayır Çarşısı\'ndan 36. Mağaza

Atakum Belediyesi tarafından ilçedeki ihtiyaç sahipleri ve hayırseverler arasında kurulan yardımlaşma ve paylaşma köprüsü Hayır Çarşısı’nın 36. mağazası, Güzelyurt Mahallesi’nde hizmete açıldı.

13.05.2016 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atakum Belediyesi tarafından ilçedeki ihtiyaç sahipleri ve hayırseverler arasında kurulan yardımlaşma ve paylaşma köprüsü Hayır Çarşısı'nın 36. mağazası, Güzelyurt Mahallesi'nde hizmete açıldı.

Hayır Çarşısı'nın 36. mağazasının açılışını Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum Belediye Meclis Üyeleri ve Güzelyurt Mahallesi Muhtarı Mustafa Yapıcı ve Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Beytullah Taşkın birlikte gerçekleştirdi.

Yardımlaşmanın ve paylaşmanın önemine dikkat çeken Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Bizim kültürümüzde paylaşmak var, yardımlaşmak var. Bu düşünceden hareketle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza imkan sunmak isteyen hayırsever vatandaşlarımızın bir hayli fazla olduğunu gördük. Hayata geçirdiğimiz Hayır Çarşısı projesi ile bugüne kadar yüzlerce ihtiyaç sahibinin yüzünü güldürdük. Hayırseverlerden aldığımız yardımları gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak amacına uygun bir yardımlaşma çalışması gerçekleştiriyoruz. Bugün burada 36. mağazasını açtığımız Hayır Çarşısı ile sadece ilçemizde değil, birçok farklı ilçeye de destek ulaştırıyoruz. Katkı veren, destekleyen ve projemizi bu anlamda büyük ve kapsamlı bir hale getiren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Hayır Çarşısı, şehrimizdeki yardımlaşma ve paylaşma hareketinin öncüsü konumuna gelmiştir" dedi.

Açılışın ardından Güzelyurt Mahallesi'nde gerçekleştirilen belediye çalışmalarını inceleyen, kendisine iletilen talepleri dinleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, karşılaştığı çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayır Çarşısı'ndan 36. Mağaza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement