Hayırsever Abuzer Yıldırım'dan Tut İlçesine Sağlık Evi - Son Dakika
Yerel

Hayırsever Abuzer Yıldırım'dan Tut İlçesine Sağlık Evi

Hayırsever Abuzer Yıldırım\'dan Tut İlçesine Sağlık Evi

Adıyaman’da daha önceden de Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, okul, cami, taziye evi yapan hayırsever Abuzer Yıldırım, şimdide Tut ilçesine bağlı Kaşlıca Köyü’nde ‘sağlık evi’ yaptırıyor.

15.03.2014 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da daha önceden de Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, okul, cami, taziye evi yapan hayırsever Abuzer Yıldırım, şimdide Tut ilçesine bağlı Kaşlıca Köyü'nde 'sağlık evi' yaptırıyor.

Tut İlçesi Kaşlıca Köyü'nde yapılacak olan sağlık evinin protokolü Valilik makamında imzalandı. Protokol imza törenine; Vali Mahmut Demirtaş, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Emin Taş, Hayırsever Abuzer Yıldırım ve oğlu Osman Yıldırım katıldı.

İmzalanan protokol sonrası hayırsever Abuzer Yıldırım'a teşekkür eden Vali Mahmut Demirtaş, "Hayırseverimiz Abuzer Yıldırım ile geçtiğimiz yıl Tut ilçe merkezinde yaptıracağı 18 derslikli okulun protokolünü imzalamıştık. Bazı köylerimizde sağlık evi ihtiyacı duyuluyordu. Kaşlıca köyümüzde hayırseverimizin katkısı ile bu sorunu da gidermiş olacağız. Abuzer Bey daha öncede ilimize Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, okul, cami, taziye evi gibi toplumun ihtiyaç duyduğu çok önemli hizmetlere ve hayırlara vesile olmuştur. Çünkü hepimiz biliyoruz ki insanların en hayırlısı topluma faydalı olandır. Hayırseverimiz Abuzer Bey kazandığını yine bu kent ile paylaşıyor. Kendisinin bu memleket için gösterdiği fedakarlık bizler için bir mutluluk ve gurur kaynağıdır. İlimize yaptığı katkılardan dolayı kendisine teşekkür ediyor, bu tür hayırlarının devamını diliyorum" dedi.

Hayırsever Abuzer Yıldırım ise Vali Mahmut Demirtaş'a teşekkür ederek, "Sizin bu memleket için yaptığınız çalışma ve gayretler takdire şayandır. Göstermiş olduğunuz bu gayretin yanında bizlerde elimizden geldiği kadar memleketimize bir şeyler katmaya çalışıyoruz" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayırsever Abuzer Yıldırım'dan Tut İlçesine Sağlık Evi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement