Hayırsever İşadamından Örnek Davranış - Son Dakika
Genel

Hayırsever İşadamından Örnek Davranış

Hayırsever işadamından örnek davranış Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahiplerini sevindirecek bağışEDİRNE - Edirne'de, hayırsever işadamı Sedat Dertli, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için TROYDEM'e, büyük bir bağış gerçekleştirdi.

14.06.2017 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayırsever işadamından örnek davranış

Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahiplerini sevindirecek bağış

EDİRNE - Edirne'de, hayırsever işadamı Sedat Dertli, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için TROYDEM'e, büyük bir bağış gerçekleştirdi.

Trakya Roman Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aracılığıyla, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahiplerini sevindirecek olan yüklü miktarda bir bağış gerçekleştiren hayırsever işadamı Sedat Dertli, amaçlarının ellerinden geldiğince bir nebzede olsa ihtiyaç sahiplerinin kalplerine dokunmak olduğunu belirtti.

"Bir nebze de olsa yardımcı olmak istiyoruz"

Yaklaşık 25 yıldır Edirne'de faaliyet gösteren Murat Yapı Tekstil firmasının Genel Müdürü Malatyalı işadamı Sedat Dertli, çalışanlarının büyük bir kısmının roman vatandaşlardan oluştuğunu dile getirerek, "TROYDEM hem roman vatandaşların hem de engelli vatandaşların yardımlarına koşan bir derneğimiz. Bizim fabrikamızda da çalışan ciddi oranda bir roman vatandaşı çalışanlarımız var. Amacımız, çalışanlarımızın yakınlarına, komşularına bir yardım etmek, onlara destek olmak bu mübarek Ramazan ayında. TROYDEM de bize bu konuda aracılık ediyor. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Biz istiyoruz ki bu Ramazan'da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın en azından elimizden geldikçe bir nebze onların bu tür ihtiyaçlarına yardımcı olmak istiyoruz" dedi.

Bayram öncesi 2 bin ailenin kalbine dokunacaklar

Trakya Roman Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Sekreteri Gizem Arı da yapılan gıda yardımlarının ve bakiye yüklü market kartlarının en kısa süre içerisinde ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırılacağını ve yardımlarından dolayı teşekkür ettiklerini söyledi.

Trakya Roman Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erkan Makas da hayırsever işadamı Sedat Dertli tarafından gerçekleştirilen bakiye yüklü market kartlarının ve erzak yardımlarının yaklaşık 2 bin aileye Ramazan Bayramı'na kadar ulaştırılacağını kaydetti.

Hayırsever İşadamından Örnek Davranış
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Hayırsever İşadamından Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement