Hayırsever Simitçi Bu Kez İdlib İçin Tezgahını Sırtladı - Son Dakika
Yaşam

Hayırsever Simitçi Bu Kez İdlib İçin Tezgahını Sırtladı

Kocaeli’de simitçilik yaparak geçimini sağlayan ve birçok kez yardım kampanyası düzenleyen Erkan Ayhan, bu kez bir günlük kazancını İdlip’e gönderdi.

10.04.2017 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'de simitçilik yaparak geçimini sağlayan ve birçok kez yardım kampanyası düzenleyen Erkan Ayhan, bu kez bir günlük kazancını İdlip'e gönderdi.

Derince ilçesinde simitçilik yaparak geçimini sağlayan Erkan Ayhan isimli vatandaş, örnek bir davranışa daha imza attı. Satış yaparken üzerine giydiği tişört ile kampanyasını duyuran Ayhan, tişörtünün ön yüzüne "Bir süt, bir ilaç bebelere", arka yüzüne ise "Ey kahpe Esad, ne istedin o bebelerden" sözlerini yazdırdı.

Kampanya için hazırlattığı tişörtünde yazdığı mesajları da açıklayan simitçi Ayhan, Önümdeki yazı bir süt bir ilaçla Suriye'deki mazlum bebelerimiz için yazdırdım. Müşterilerim tişörtü okuduklarında memnun oluyorlar, duygulanıyorlar. Simidimi almayan bile almaya geliyor. Bazen bir simit alıp 5 TL veriyor. 'Bunu da bizden gönder' diye ben de alıyorum" şeklinde konuştu. Derinceli simitçi Erkan Ayhan, 100 simitten elde ettiği yaklaşık 70 TL'lik karını banka şubesinden İdlip'teki Esad zedelere gönderdi.

Hayırsever Simitçi Bu Kez İdlib İçin Tezgahını Sırtladı
Kaynak: DailyMotion.com

Son Dakika Yaşam Hayırsever Simitçi Bu Kez İdlib İçin Tezgahını Sırtladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement