"Hayme Ana" Ödül Töreni - Son Dakika
Güncel

"Hayme Ana" Ödül Töreni

"Hayme Ana" Ödül Töreni

Dumlupınar Üniversitesi Mezunlar Derneği Başkanı Mutlu Çınar, "Hayme Ana hem modern kadınımızı hem de geleneksel kültürel kadınımızı kucaklayan önemli bir kadındır" dedi.

09.02.2012 01:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dumlupınar Üniversitesi Mezunlar Derneği Başkanı Mutlu Çınar, Hayme Ana'nın çok özel bir kadın olduğunu belirterek, "Hayme Ana hem modern kadınımızı hem de geleneksel kültürel kadınımızı kucaklayan önemli bir kadındır" dedi.

Dumlupınar Üniversitesi Mezunlar Derneği tarafından Kadına Seçme ve Seçilme Hakkının verilişinin 77. yıldönümü dolayısıyla "Hayme Ana Ödül Töreni" Hilton Otel'de düzenlendi. Törene, milletvekilleri, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda davetli katıldı. Törende bir konuşma yapan Dumlupınar Üniversitesi Mezunlar Derneği Başkanı Çınar, Hayme Ana etkinlikleri denildiği zaman Ankara'nın Haymana ilçesiyle karıştırıldığını belirterek, "Ama Hayme Ana mutlaka Haymana topraklarından geçmiştir" dedi. Hayme Ana'nın çok özel bir kadın olduğunu vurgulayan Çınar, "Hayme Ana hem modern kadınımızı hem geleneksel kültürel kadınımızı kucaklayan bir kadındır" dedi. Açıklamaların ardından "Hayme Ana" ödülleri sahiplerine verildi.

- ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Hayme Ana' Ödül Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement