Hayrabolu'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Hayrabolu'dan Kısa Kısa

Hayrabolu Kaymakamı İsmail Bayata, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

09.04.2018 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayrabolu Kaymakamı İsmail Bayata, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kaymakam Bayata, mesajında emniyet teşkilatının 173 yıllık köklü bir geçmişe ve geleneğe sahip olduğunu belirtti.

Emniyet teşkilatının, canını hiçe sayarak, fedakar çalışmaları ile ülkede huzurun ve asayişin sağlanması için mücadele ettiğini ifade eden Bayata, mesajında şunları kaydetti:

"Ülkemizde kamu düzeninin sağlanmasında önemli bir rolü üstlenen polis teşkilatımız, mensuplarının fedakar çalışmaları ile vatandaşlarımızın huzuru için 173 yıldır hizmet vermektedir. Bu bağlamda kamu düzeninin sağlanması, suçların önlenmesi, aydınlatılması ve suçluların yakalanması, kısaca vatandaşımızın esenliği ve güvenliği için günün 24 saatinde devamlı görev yapan fedakar Türk polisinin, Polis Haftası'nı kutluyorum ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Bu ulvi görevi yerine getirirken şehit olanları rahmetle anıyor, gazilerimize ve ailelerine uzun ömürler diliyorum."

AK Parti İlçe Başkanı Güven'in mesajı

AK Parti Hayrabolu İlçe Başkanı Egemen Türkay Güven, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Güven, mesajında, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, özveriyle çalışan emniyet mensuplarının ve polislerin ülkenin bölünmez bütünlüğünün korunması, huzur ve asayişin sağlanması hususundaki gayretlerinin takdire şayan olduğunu belirtti.

Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl dönümünü gururla kutladıklarını ifade eden Güven, şunları kaydetti:

"Özellikle son yıllarda teknolojik imkanlarını artıran, kendisini geliştiren ve hizmet kalitesini yükselten, gücünü halktan ve yasalardan alan polisimiz görevini her zaman fedakarca yapmıştır. Milletimizin huzur ve güvenliği için gerektiğinde canını bile vermekten kaçınmamış, milletimizin güvenini ve takdirini kazanmıştır. Üstün başarı ve fedakarlıkla görev yapan emniyet teşkilatımızın ve yakınlarının Polis Haftası'nı kutluyor, görevi başında şehit olan polislerimizi rahmet ve saygıyla, gazileri minnetle anıyor başarılı çalışmalar diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hayrabolu'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement