Hayrullah Kubba'dan 23 Nisan mesajı - Son Dakika
Güncel

Hayrullah Kubba'dan 23 Nisan mesajı

Hayrullah Kubba\'dan 23 Nisan mesajı

Medical Park Gaziantep Hastanesi, Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba, yayımladığı mesaj ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 100'üncü yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

21.04.2020 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medical Park Gaziantep Hastanesi, Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba, yayımladığı mesaj ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 100'üncü yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Hastane Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba mesajında yeni, tip korona virüs (Covid-19) ile mücadelede devletin ve milletin yanında yer aldıklarını belirten Kubba, süreçte sağlık çalışanları ile durmaksızın çalıştıklarını belirterek, "Medical Park Hastaneler Grubu'nun sağlık altyapısı, personel, ilaç, malzeme ve yoğun bakım imkanları olarak oldukça iyi bir durumdadır ve bu süreçte sağlık çalışanlarımız ile durmaksızın çalışıyoruz" diyen Kubba, "Medical Park Gaziantep Hastanesi 30 bin metrekarelik alanda, 37 ihtisas dalında, 80'i Uzman ve Akademik olmak üzere, 820 çalışanı ile A sınıfı bir sağlık kuruluşudur. Korona virüs salgını nedeniyle, sağlık personelimizin iş yükü arttığı gibi salgın riski de üst seviyededir" ifadelerini kullandı.

Millet ile birlikte sürecin atlatılacağını anlatan Kubba, "Sağlık alt yapımızın gücü ve hastanemize duyulan güven ile korona virüse karşı mücadelede bu süreci de milletimizle birlikte örnek bir biçimde atlatacağız. Hiçbir salgın kalıcı değildir. Ülkemizin yaşadığı mücadeleler ilgili tarihimiz çok sayıda örnekle doludur. 23 Nisan 1920 ruhuyla birlik ve beraberlik içerisinde çözemeyeceğimiz hiç bir problem, aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Bu bağlamda 23 Nisan, geleceğimizin teminatı olan, özgürlük ve bağımsızlık meşalesini devredeceğimiz çocuklarımıza ait tek bayramdır. Kurtuluş Savaşı'mızın önderi, Meclisimizin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal tarafından çocuklarımıza armağan edilen 23 Nisan'ın bu açıdan da önemi büyüktür. Varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın, geleceğe güvenle bakan nesiller olarak yetişmeleri, milletimize faydalı ve geleceğimizin teminatı olmaları için, Medical Park Gaziantep Hastanesi olarak tüm gücümüzle çalışmaktayız" ifadelerine de yer verdi.

Çocukların milletin temeli olduğunun altını çizen Kubba'nın mesajında, "Çocuklarımızın refahı ve sağlığı için Medical Park Gaziantep Hastanesi olarak, Çocuklarımız için, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümümüzün yanında Çocuk Cerrahisi, Çocuk Hematolojisi, Çocuk Nörolojisi, Çocuk Endokrinolojisi gibi branşlarda -alanında özel- branşlarımızla bu ülkenin geleceği çocuklarımıza yatırım yapıyoruz çünkü vatanı korumak çocukları korumak ile başlar. Onların sağlıklı ve mutlu olmaları bizim temel gayelerimizden biridir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün milletimize ve çocuklarımıza armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor; tüm dünya çocuklarına sağlıklı, mutlu bir gelecek diliyorum. Mustafa Kemal Atatürk'ü minnetle anıyorum" denildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hayrullah Kubba'dan 23 Nisan mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Forkliftin altında kalan işçi hayatını kaybetti
    11:13 Forkliftin altında kalan işçi hayatını kaybetti

    Elazığ'da bir beton fabrikasında fork-lifti tamir etmek için altına giren işçi, krikonun kırılması sonucu ağır yaralandı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan işçi hayatını kaybetti. Talihsiz adamın bir hafta sonra düğününün olacağı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

  • Boston Dynamics Yeni Atlas Robotu ve Özellikleri
    11:10 Boston Dynamics Yeni Atlas Robotu ve Özellikleri

    Boston Dynamics, Hyundai'ye satıldıktan sonra yeni Atlas robotunu tanıttı. Tamamen elektrikli olan yeni model, korku filmlerinden aşina olduğumuz sahnelere benzer bir video ile karşımıza çıktı. Yeni Atlas robotu, bir insandan hatta bir atletten çok daha güçlü ve esnek eklemlere sahip. Ayrıca daha insansı hareketlere sahip olan robot, insan boyutlarında ve daha atletik bir yapıya sahip. Yeni Atlas robotunun teknik ayrıntıları henüz açıklanmadı.

  • Elon Musk, Vine İçin Anket Açtı: Vine Videoları İçin Yeni Umut
    11:09 Elon Musk, Vine İçin Anket Açtı: Vine Videoları İçin Yeni Umut

    Elon Musk, Twitter'ı satın aldığı dönemde verdiği sözü hatırlatarak Vine için anket açtı. Ankette Vine geri gelsin mi ya da gelmesin mi sorusu soruldu ve şu ana kadar yapılan oylamada Vine geri gelsin diyenler yüzde 70 gibi bir oranla önde. Bu sonuçlar, uygulama için yeni bir dönemin kapısını açabilir.

  • Bursa'da Tır ve Araç Kazaları: 2 Kişi Yaralandı
    11:09 Bursa'da Tır ve Araç Kazaları: 2 Kişi Yaralandı

    Bursa'da meydana gelen kazalarda hafif ticari araç seyir halindeki tıra çarptı ve tır refüje devrildi. Nilüfer ilçesinde ise hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı. Her iki kazada da toplamda 2 kişi yaralandı ve polis olaylarla ilgili soruşturma başlattı.

  • iPhone 17 Plus, ekran açısından beklentiyi karşılayamayabilir
    11:09 iPhone 17 Plus, ekran açısından beklentiyi karşılayamayabilir

    Apple'ın iPhone 16 serisini tanıtması beklenirken, sızdırılan son raporlar iPhone 17 Plus modelinin daha küçük bir ekrana sahip olacağını ortaya çıkardı. Apple, iPhone 17 serisinde değişiklik yapmayı planlıyor ve Plus modelinde küçülme bekleniyor.

  • İrlandalı Gazeteci, AB Komisyonu Başkanı von der Leyen'i İsrail'in Gazze'deki Soykırımına Destek Vermekle Suçladı
    11:08 İrlandalı Gazeteci, AB Komisyonu Başkanı von der Leyen'i İsrail'in Gazze'deki Soykırımına Destek Vermekle Suçladı

    İrlandalı gazeteci-yazar David Cronin, AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'in İsrail'in Gazze'deki soykırımına destek verdiğini iddia ederek, von der Leyen'in tutuklanması gerektiğini savundu. Cronin, von der Leyen'e yönelik girişiminin ardından AA muhabirine açıklamalarda bulundu ve von der Leyen'in tepki vermediğini belirtti. Cronin, von der Leyen'in İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant'ın Gazze'deki Filistinlileri 'hayvan' olarak tanımladığı açıklamaları sırasında İsrail liderleriyle görüştüğünü ve bu durumu soykırıma ortaklık olarak değerlendirdiğini ifade etti. Cronin, von der Leyen'in eylemiyle İsrail'e zaman kazandırdığını ve gerçek bir uluslararası baskıya maruz kalmadan katliam yapmasına izin verdiğini söyledi.


Advertisement