Hayvan Sevgisinden Doğan Aşk Petshop Zinciri Oldu - Son Dakika
Güncel

Hayvan Sevgisinden Doğan Aşk Petshop Zinciri Oldu

Hayvan Sevgisinden Doğan Aşk Petshop Zinciri Oldu

Sokak hayvanlarının manevi desteğiyle Marmaris'te doğan MASKOTPET, ulusal marka olma yolunda hızla ilerliyor.

05.07.2017 09:12  Güncelleme: 09:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Onlar, 2007 yılında Bodrum'da bir At ve Köpek Çiftliğinde işçi olarak çalışırken tanışan;
Veteriner Sağlık Teknisyeni ve Köpek Eğitim Uzmanı Cengiz Şenel ve o gün için anasının kızı olan Arzu Atabay.

Şenel ve Atabay'ın ortak hayvan sevgisiyle birlikte iş aşk, biri birine karışık, mesai arkadaşlığıyla başlayan bu birliktelik; 2010 yılında Marmaris'te MASKOTPETadıyla açtıkları küçücük bir evcil hayvan mamaları ve aksesuarları dükkanıyla iş ortaklığına dönüşür.

Aradan geçen 7 yıllık sürede Marmaris merkezli MASKOTPET; Muğla merkez (Menteşe), Bodrum, Datça, Dalaman, Ortaca ve Aydın merkezdeki mağazalar zinciriyle, hizmet alanı Muğla il sınırları dışına taşan, Muğla bölgesinin en büyük Petshop kuruluşu olur.

MASKOTPET; merkez mağazada çalışan Yönetici Asistanı İşletme Fakültesi mezunu özellikle sokak hayvanlarının ihtiyaçları için bu işi tercih eden Nurten Özyurt ve kurucusu Cengiz Şenel'in hayvan beslenmesi, genel bakımı ve kullanılacak en uygun aksesuar seçimlerinde deneyimli bir Uzman Hayvan Eğitmeni oluşuyla da diğer petshoplara göre, bir adım daha önde görünüyor.

MASKOTPET kurucusu Cengiz Şenel; bu işten para kazanırken özellikle sokak hayvalarına gereken bütün destekleri, güçleri ölçüsünde verdiklerine dikkat çekerek; "MASKOTPET'in hangi mağazası olursa olsun; Kuş, Tavşan çeşitleri yemleri ve kafesleri, Balık çeşitleri, yemleri ve Akvaryumlar, bütçenize uygun hepsi lisanslı markalardan kedi köpek mama çeşitleri, kulübeleri, oyuncakları, evcil hayvan kayış tasma ve benzeri giyim donanım aksesuarları gibi 5.000'den fazla ürün çeşidimizle, bir telefonunuzla ya da Maskotpet Web Sitesi üzerinden yapacağınız Online Alışverişinizde, doğrudan mağaza satışlarının yanı sıra adresinize ücretsiz servisimizle, ihtiyaçlarınızı ayağınıza getiriyoruz.

MASKOTPET'TE HEDEF TÜM TÜRKİYE

Muğla ili dışı ilk Franchising şubelerini Aydın merkezde açtıklarını söyleyen Cengiz Şenel ayrıca MASKOTPET olarak hedeflerinin bundan sonra, artık ulusal bir marka olmak ve ülke geneline yayılmak olduğuna dikkat çekerek; "Arzu hanımla 10 yıl öncesi çıktığımız bu yolda, Muğla genelinde ve Aydın'da bilinen bir marka olduk. Bundan sonraki hedefimiz Franchising sistemiyle Türkiye genelinde yaygın, sevilen ve bilinen bir marka olmak. Bizimle çalışmak isteyen, para kazanmak isteyen yatırımcılar için tek şartımız; gerçek bir hayvansever olmaları ve özellikle sokak hayvanları için sürekli bir şeyler yapıyor, onları yaşatmak için sürekli çaba sarfediyor olmaları. Gerisi klasik ticari prosedüre dayalı protokol. Anlaşır gideriz sonuçta." diyor. AjansSevgi Marmaris

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hayvan Sevgisinden Doğan Aşk Petshop Zinciri Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement