Hayvanat bahçesinde deveye yaklaşan çocuk az kalsın ölüyordu - Son Dakika
Güncel

Hayvanat bahçesinde deveye yaklaşan çocuk az kalsın ölüyordu

Denizli'de gerçekleşen olayda, hayvanat bahçesinde bulunan bir deve, ziyaretçi küçük çocuğun kendisine yaklaşmasını görerek bir anda ağzıyla çocuğun ensesinden yakalayarak havaya kaldırdı. Babası çocuğunu son anda devenin saldırısından kurtardı. Çocukta yumuşak doku zedelenmesi tespit edilip hemen tedavi altına alındı. Yaşanan bu şanssız olay ise başka bir ziyaretçinin cep telefonunda kayda alındı.

24.04.2023 13:57  Güncelleme: 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki Çamlık Parkı içinde, hayvanat bahçesine ailesiyle gelen 8 yaşındaki Irak uyruklu Basım Osamah, buradaki hayvanları izlemeye başladı.

AĞZIYLA ENSESİNDEN YAKALAYIP HAVAYA KALDIRDI

Boynunu uzatan deve, ağzıyla çocuğu ensesinden yakalayıp havaya kaldırdı. Durumu fark eden babası, çocuğu yakalayıp devenin ağzından kurtardı.

Hayvanat bahçesinde deveye fazla yaklaşan çocuk ölümden döndü

ÇOCUK TEDAVİ ALTINA ALINDI

Çocuk, çağrılan ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesine götürüldü. Boynu ile başı arasında yumuşak doku zedelenmesi tespit edilen çocuk, tedavinin ardından taburcu edildi.

Hayvanat bahçesinde deveye fazla yaklaşan çocuk ölümden döndü

ÇİTLERİN BOYU UZATILDI

Çocuğun deve tarafından havaya kaldırıldığı anlar, başka bir ziyaretçi tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Bu arada hayvanat bahçesi yetkilileri, devenin bulunduğu bölümdeki çitlerin boyunu uzattı.

Hayvanat bahçesinde deveye fazla yaklaşan çocuk ölümden döndü
Hayvanat bahçesinde deveye yaklaşan çocuk az kalsın ölüyordu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hayvanat bahçesinde deveye yaklaşan çocuk az kalsın ölüyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Mehmet Aydın: Beyin sorun olmadan tedbir almayı gerektirir Depremler , seller , orman yangınları, iş kazaları gibi Dünya bizi kıskanıyor 67 28 Yanıtla
  • Murat Adıyaman: o deveyi kesip etinin 10 kilosunu o çocugun ailesine geri kalanıda fakirlere dagıtılsın. 11 14 Yanıtla

Advertisement