Hazırlık Maçı - Son Dakika
Spor

Hazırlık Maçı

Hazırlık Maçı

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Yeşilyurtspor, Yeni Malatyaspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

07.09.2015 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Yeşilyurtspor, Yeni Malatyaspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Yeşilyurtspor teknik direktörü Mustafa Taşar, hazırlık maçının eksikliklerini görme adına önemli olduğunu ifade ederek maçta takım olarak iyi mücadele ettiklerini belirtti.

Yeni Malatyasporun milli maçlar nedeniyle lige verdiği arada oynan hazırlık maçının kendileri açısından önemli olduğunu söyleyen Taşar, "Yücel hocamızdan rica ettik böyle bir maç yapalım dedik. O da sağ olsun bizi kırmadı. Bizim için güzel bir hazırlık maçı oldu, eksikliklerimizi görme adına önemli bir antrenman maçı oldu. 2. yarı diğer oyuncularımızın durumunu görmek için onları da sahaya sürdük. Sonuç itibariyle her iki tarafında memnun olacağı bir maç yaptığımızı düşünüyorum. Güzel şeyler ortaya çıktı, umarım bu mücadeleyi ligde de gösterebiliriz. Bizim amacımız bungüne kadar yaptıklarımızın karşılığını ligde almaktır. İnşallah emeklerimiz boşa gitmez" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hazırlık Maçı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement