HBB'den El Emeği Göz Nuru Sergi - Son Dakika
Güncel

HBB'den El Emeği Göz Nuru Sergi

HBB\'den El Emeği Göz Nuru Sergi

HBB, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesindeki İskenderun HATMEK kursiyerleri 6 Haziran Salı günü yıl boyunca yaptıkları çalışmaları sergilediler.

06.06.2017 16:38  Güncelleme: 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İskenderun Park Forbes AVM gösteri ve tanıtım salonundaki serginin açılışını Kültür Daire Başkanlığı Sosyal İşler Şube Müdürü Çilem Soylu, Yaygın Eğitim Şube Müdürü Ömer Uzun, İskenderun koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli birlikte gerçekleştirdiler. HATMEK müzik grubu kursiyerlerinin çaldığı müzik eşliğinde vatandaşların beğenisine sunulan eserler resim ve çocuk etkinlikleri olarak iki ayrı bölümde sergilendi.

Resim bölümünde 27 kursiyerin toplam 80 adet yağlı boya resimleri yer alırken çocuk etkinlikleri sergisinde 12 kursiyerin 150 parça eseri beğeniye sunuldu.

Kursiyerlerin "El Emeğimiz; Göz Nurumuz" adı altında hazırladıkları sergi bir hafta boyunca gezilebilecek ve beğenilen eserler satılabilecek. Eğitmenler ve öğretmenler eşliğinde bir sezon boyunca aldıkları eğitim sonrasında yaptıkları eserleri sergileyen kursiyerler, bu imkânı kendilerine sağlayan başta HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş olmak üzere Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı yetkililerine teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel HBB'den El Emeği Göz Nuru Sergi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzincan'da çıkan örtü yangını itfaiye tarafından söndürüldü
    08:41 Erzincan'da çıkan örtü yangını itfaiye tarafından söndürüldü

    Erzincan'ın Çağlayan Beldesi Yamaçlı Mahallesi'nde çıkan örtü yangını, rüzgarın etkisiyle büyüyerek yayıldı. Vatandaşların haber vermesi üzerine Erzincan, Üzümlü ve Altınbaşak'tan itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak soğutma çalışmaları yapıldı.

  • Mercek-15 Operasyonunda 750 Silah Ele Geçirildi
    08:39 Mercek-15 Operasyonunda 750 Silah Ele Geçirildi

    68 ilde gerçekleştirilen Mercek-15 operasyonlarında, 559 ruhsatsız tabanca, 58 kurusıkıdan çevrilmiş tabanca, 14 uzun namlulu tüfek, 119 ruhsatsız av tüfeği olmak üzere toplamda 750 silah ele geçirildi. Operasyonlar sonucunda 878 şüpheli hakkında işlem yapıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, organize suç örgütlerine ve silah temin edenlere karşı kararlı olduklarını belirtti.

  • Uşak'ta Öğretmenler Sahura Davul ve Maniyle Uyandırdı
    05:49 Uşak'ta Öğretmenler Sahura Davul ve Maniyle Uyandırdı

    Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ritimde Öğretmenler Müzik ve Dans Topluluğu bünyesindeki 30 öğretmen, mani söyleyip davul, darbuka ve bendir çalarak vatandaşları sahura uyandırdı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde 2022 yılında kurulan topluluk üyesi 30 öğretmen, ramazan ayında sahurda davul çalınması ve mani okunması konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Uşak Belediyesi eski hizmet binası önünde toplandı.

  • Çorum'da Polis Aracıyla Motosiklet Çarpıştı: Motosiklet Sürücüsü Yaralandı
    05:45 Çorum'da Polis Aracıyla Motosiklet Çarpıştı: Motosiklet Sürücüsü Yaralandı

    Çorum'un Buharevler Mahallesi İlim Yayma Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında, polis aracıyla motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

  • Polis aracıyla çarpışan motosiklet sürücüsü yaralandı
    05:45 Polis aracıyla çarpışan motosiklet sürücüsü yaralandı

    Çorum'da polis aracıyla motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza, Buharevler Mahallesi İlim Yayma Kavşağı'nda meydana geldi. Mehmet S. İdaresindeki 19 AB 259 plakalı motosiklet ile İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekip otosu çarpıştı. Yaralanan motosiklet sürücüsü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

  • New York Metro Sistemine Yapay Zeka Tabanlı Silah Tespit Sistemi Entegre Ediliyor
    05:09 New York Metro Sistemine Yapay Zeka Tabanlı Silah Tespit Sistemi Entegre Ediliyor

    New York'un metro sistemine entegre edilecek yeni bir yapay zeka tabanlı silah tespit sistemi, metropolün güvenliğini artırmak için test edilmeye başlanıyor. Bu girişim, Belediye Başkanı tarafından duyuruldu ve yolculara güvenlik hissi vermeyi amaçlıyor. Sistem, istasyonlardaki dönüş kapılarında konumlandırılacak ve bir kişi silah taşıyorsa bunu tespit edecek. Yapay zeka, algılanan bilgileri değerlendiriyor ve şüpheli bir nesne bulduğunda alarm veriyor. Bu teknoloji, tüm yaygın silahların imzalarını tanıyabiliyor. Testler üç ay sonra başlayacak ve süreçte diğer tedarikçilerin sistemleri de değerlendirilecek.


Advertisement