HBB Şehir Tiyatrosu Hatay'ın Her Yerinde - Son Dakika
Güncel

HBB Şehir Tiyatrosu Hatay'ın Her Yerinde

HBB Şehir Tiyatrosu Hatay\'ın Her Yerinde

HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Şehir Tiyatrosu, Ramazan ayında birlik, beraberlik duyguları ile maneviyatın güçlenmesi ve bir arada yaşama kültürünün pekişmesi amacıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da sosyal ve kültürel aktiviteleri halkla buluşturmaya devam ediyor.

01.06.2017 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HBB ŞEHİR TİYATROSU KUMLU'DA GÜZEL BİR ETKİNLİĞE İMZA ATTI

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Şehir Tiyatrosu ekibi 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayında sergiledikleri oyunlar Kumlulu vatandaşlardan tam not aldı.

Hatay'ın 15 ilçesinde Ramazan ayı boyunca geleneklerimizi yaşatmak,izleyicilere keyifli anlar yaşatmak amacıyla kolları sıvayan HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Şehir Tiyatrosu,özenle hazırlanmış oyunlarıyla halkın beğenisini kazandı.

Ramazan'ın vazgeçilmezi olan davul ve mani,Hacivat ve Karagöz gölge oyunu,köçeklerin hareketli ve eğlenceli dansını izleyen Kumlulular Başkan Savaş'a geleneklerimizin yaşatılması ve bu özel günlere gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel HBB Şehir Tiyatrosu Hatay'ın Her Yerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement