Hdp'den 'Adalet Yürüyüşü'ne Destek Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Hdp'den 'Adalet Yürüyüşü'ne Destek Ziyareti

HDP, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'ne yarın destek ziyaretinde bulunulacağını duyurdu.

02.07.2017 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HDP, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'ne yarın destek ziyaretinde bulunulacağını duyurdu. Parti genel merkezinden yapılan açıklamaya göre, HDP Eş Genel Başkanı Serpil Kemalbay, Eş Genel Başkan Yardımcıları Saruhan Oluç, Sezai Temelli; MYK üyeleri Beyza Üstün, Murat Mıhçı; HDP Grup Başkanvekili Ahmet Yıldırım'la milletvekilleri Celal Doğan, Erol Dora, Ertuğrul Kürkçü, Feleknas Uca, Mithat Sancar ve Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk 3 Temmuz Pazartesi günü 'Adalet Yürüyüşü'ne destek ziyaretinde bulunacak. HDP heyeti, aynı gün saat 14: 00'te Kandıra Cezaevi önünde açıklama yapacak. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hdp'den 'Adalet Yürüyüşü'ne Destek Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı
    20:46 Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı

    Kilis İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, tarım alanlarının kullanımını teşvik etmek amacıyla 3 bin 53 çiftçiye 650 bin adet domates, patlıcan ve biber fidesi dağıttı. Dağıtım töreninde İl Tarım ve Orman Müdürü Levent Küçük, Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında yapılan fidan dağıtımının, bitkisel üretimi artırmayı hedeflediğini belirtti. Proje kapsamında düşük gelirli, küçük ölçekli, organik tarım ve iyi tarım uygulamaları yapan üreticilerin öncelikli olarak faydalandığı ifade edildi.

  • Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor
    20:45 Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor

    Tokat depreminin Yozgat'ın Yelten Köyü'nde neden olduğu hasar, depremin boyutunu gözler önüne serdi. Yozgat'a bağlı Kadışehri, Çekerek ve Aydıncık ilçelerine bağlı yaklaşık 30 köyde hasar meydana geldi. Yaralanma ve ölüm olmazken, 147 ev, 15 ahır ve 5 camide hasar oluştu. Hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

  • Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu
    20:43 Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu

    Sinop'ta tedavi edildikten sonra doğaya salınan yılan kartalı, kadının üzerine hamle yapınca paniğe neden oldu. O anlar kameraya yansıdı. Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan tarafından doğaya bırakılan kartal, genç kadının üzerine hareket etti. Kadın panikle kaçarken çanta ile kendisini korumaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansırken, kartal ise daha sonra ormana doğru uçtu.


Advertisement