Hdp Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'ın Annesi Münire Sancar Yaşamını Yitirdi - Son Dakika
Güncel

Hdp Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'ın Annesi Münire Sancar Yaşamını Yitirdi

Hdp Eş Genel Başkanı Mithat Sancar\'ın Annesi Münire Sancar Yaşamını Yitirdi

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar’ın annesi Münire Sancar, tedavi gördüğü İstanbul Bahçelievler Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

12.05.2022 20:53  Güncelleme: 20:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'ın annesi Münire Sancar, tedavi gördüğü İstanbul Bahçelievler Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Münire Sancar, bir süredir İstanbul'da hastanede tedavi görüyor. 78 yaşındaki Sancar, hayatını kaybetti. Sancar'ın cenazesi yarın Bahçelievler Yayla Miraç Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Kocasinan Mezarlığı'na defnedilecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Hdp Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'ın Annesi Münire Sancar Yaşamını Yitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çin, Xinjiang'da Doğalgaz Boru Hattı Projesine Başladı
    11:19 Çin, Xinjiang'da Doğalgaz Boru Hattı Projesine Başladı

    Çin'in Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi'nde yer alan Kuqa şehrinde, bir doğalgaz boru hattı projesinin inşasına başlandı. Üç aşamada gerçekleştirilecek olan projenin tamamlandığında, dokuz ilçe ve şehri birbirine bağlayacak ve Xinjiang'ın güneyindeki gaz tedarik kapasitesi artacak. Bu proje, Tarim Havzası'nda yaşayan insanların geçim kaynaklarına ve işletmelerin üretim faaliyetlerine destek sağlamayı hedefliyor.

  • Fenerbahçe'nin kritik haftası: Genel Kurul ve ezeli rekabet
    11:19 Fenerbahçe'nin kritik haftası: Genel Kurul ve ezeli rekabet

    Fenerbahçe, Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde şampiyonluk yarışını sürdürürken, TFF Süper Kupa'da Galatasaray ile karşılaşacak. 2 Nisan'da yapılacak Olağanüstü Genel Kurul'da alınacak kararlar merakla bekleniyor. Ayrıca, 7 Nisan'da oynanacak TFF Süper Kupa maçının da genel kurul kararına bağlı olarak oynanıp oynanmayacağı netlik kazanacak.

  • Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası tribünleri anlamak
    11:19 Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası tribünleri anlamak

    Sakarya Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve TRT spor yorumcusu Erdal Hoş, futbol tribünlerindeki durumu analiz ediyor. Futbolun güçlü bir sosyal olgu olduğunu ve taraftarların bu olguya dahil olmanın güçlü bir aidiyet duygusu yaşadığını belirtiyor. Tribünlerdeki şiddet ve ırkçılık gösterilerinin polisiye tedbirlerle önüne geçilebileceğini savunan Hoş, futbolun topluma ayna tutan bir büyüteç olduğunu ifade ediyor.

  • AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, turizm temsilcilerini bir araya getirdi
    11:17 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, turizm temsilcilerini bir araya getirdi

    AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, düzenlediği iftar yemeğiyle kentin turizm temsilcilerini bir araya getirdi. Yazmacı, düzenlediği Turizm Paydaşları Ortak Akıl Buluşması iftar programıyla kentte turizm alanında hizmet veren 120 işletmeci, STK ve kurum temsilcilerini aynı sofrada buluşturdu. Şanlıurfa'nın turizm potansiyelini artırmak için yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

  • Taşova Kaymakamı Öksüz ve Yetim Çocuklar İçin İftar Programı Düzenledi
    11:17 Taşova Kaymakamı Öksüz ve Yetim Çocuklar İçin İftar Programı Düzenledi

    Taşova Kaymakamı Efe Kılıç tarafından öksüz ve yetim çocuklar için iftar programı gerçekleştirildi. Kaymakam Kılıç, çocuklarla bir arada olmaktan mutlu olduklarını belirtti.

  • AK Parti'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adaylarına destek için Büyük Sevgi Yürüyüşü düzenlendi
    11:17 AK Parti'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adaylarına destek için Büyük Sevgi Yürüyüşü düzenlendi

    AK Parti'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yücel Yılmaz, Karesi Belediye Başkan adayı Dinçer Orkan ve Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray'a destek için merkez ilçeler Altıeylül ve Karesi'yi kapsayan 'Büyük Sevgi Yürüyüşü' gerçekleştirildi. Yürüyüşe, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, Balıkesir Milletvekilleri İsmail Ok ve Mustafa Canbey, AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, MHP İl Başkanı Niyazi Tunç, önceki dönem milletvekilleri, AK Parti ve MHP teşkilatları ile çok sayıda kişi katıldı.

  • Bilecik Valisi Şefik Aygöl, kitap kurtlarına ödüllerini takdim etti
    11:16 Bilecik Valisi Şefik Aygöl, kitap kurtlarına ödüllerini takdim etti

    Bilecik Valisi Şefik Aygöl, 60. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında en çok kitap okuyan kitapseverlere ödüllerini verdi. Vali Aygöl, kitap kurtlarıyla bir araya gelerek kitap ve kütüphane bilinci hakkında sohbet etti. Ayrıca, Bilecik'te ve ilçelerde yapımı devam eden ve tamamlanan kütüphaneler hakkında bilgi aldı. En çok kitap okuyan okurlara ödülleri takdim edildi.

  • Bilecik'teki minik öğrenciler Filistin'e yardım eli uzattı
    11:16 Bilecik'teki minik öğrenciler Filistin'e yardım eli uzattı

    Bilecik Müftülüğüne bağlı Yediler 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nda eğitim gören minik öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Filistin'deki çocuklar için bağışladı. Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan 'Özgür Filistin'in Yanındayız' kampanyasına destek veren minikler, herkese örnek oldu.

  • CHP Milletvekili, KADES'e yapılan kadın ihbarlarını değerlendirdi
    11:16 CHP Milletvekili, KADES'e yapılan kadın ihbarlarını değerlendirdi

    Emniyet Genel Müdürlüğünün faaliyet raporuna göre, 2023 yılında KADES'e 400 bin 419 kadın ihbarda bulunulduğunu belirten CHP İstanbul Milletvekili Dr. Gamze Akkuş İlgezdi, iktidarın şiddete karşı önlem almak yerine İstanbul Sözleşmesinden çıktığını söyledi. İlgezdi, kadına yönelik şiddetin artışına dikkat çekerek, 6284 sayılı yasanın tam olarak uygulanmadığını ve caydırıcı cezaların verilmediğini ifade etti.

  • Mardin'in Artuklu ilçesinde silahlı ve bıçaklı kavgaya karışan 2 şahıs tutuklandı
    11:16 Mardin'in Artuklu ilçesinde silahlı ve bıçaklı kavgaya karışan 2 şahıs tutuklandı

    Mardin'in Artuklu ilçesinde aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan sözlü tartışma silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Olaya karışan 4 kişi polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramada ise 1 adet tabanca, 1 adet şarjör, 5 adet mermi ve 1 satır ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslardan F.A. ve H.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Advertisement