Hdp Eş Genel Başkanı Pervin Buldan Ağrı'da - Son Dakika
Güncel

Hdp Eş Genel Başkanı Pervin Buldan Ağrı'da

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin, "Gençlerimizin, çocuklarımızın güzel yarınlara uyanacağı bir güne hep birlikte oylarımızla karar vereceğiz.

28.03.2019 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin, "Gençlerimizin, çocuklarımızın güzel yarınlara uyanacağı bir güne hep birlikte oylarımızla karar vereceğiz. Bunun için diyoruz ki işte meydan, işte Ağrı, işte sandık." dedi.

Partisi tarafından Dörtyol Kavşağı'nda düzenlenen mitingde konuşan Buldan, seçimlere 3 gün kaldığını ve bu 3 günün sonunda güzel bir ülkeye uyanacaklarını söyledi.

Buldan, yerel seçimin önemine değinerek, "Gençlerimizin, çocuklarımızın güzel yarınlara uyanacağı bir güne hep birlikte oylarımızla karar vereceğiz. Bunun için diyoruz ki işte meydan, işte Ağrı, işte sandık." diye konuştu.

Ağrılı vatandaşların yaşadığı bütün sorunları bildiklerini, HDP'li belediye başkanlarının hırsızlık ve yolsuzluk yapmadıkları için görevden alınıp yerlerine kayyum atandığını ileri süren Buldan, "O kayyumlar 31 Mart tarihinde el ele tutuşacak, uçağa binecek ve Ankara'ya gidecekler. Onların hesabı sandıkta sorulacak. Onların hesabı 31 Mart tarihinde mutlaka sorulacak. 31 Mart seçimlerinde il merkezi ve ilçelerde belediye başkan adaylarına destek verin." ifadelerini kullandı.

Programa, Eski Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık, HDP Ağrı Milletvekili Dirayet Taşdemir, il ive ilçe belediye başkan adayları ile partililer katıldı.

Hdp Eş Genel Başkanı Pervin Buldan Ağrı\'da
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hdp Eş Genel Başkanı Pervin Buldan Ağrı'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement