HDP'li Kaplan'dan Olay Sözler: Demirtaş'ın Yerine Bir Türk Göz Dikmesin, Sırrı Film Çeksin - Son Dakika
Güncel

HDP'li Kaplan'dan Olay Sözler: Demirtaş'ın Yerine Bir Türk Göz Dikmesin, Sırrı Film Çeksin

HDP'li Hasip Kaplan Twitter'dan "Demirtaş'ın yerine bir Türk göz dikmesin" paylaşımında bulundu. Takipçisinin ''Sırrı Süreyya Önder'den yanıt bekliyorum'' yorumuna ise "Sırrı film çeksin." yanıtını verdi.

09.01.2018 22:31  Güncelleme: 22:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak eski Milletvekili HDP'li Hasip Kaplan, Twitter hesabından, "HDP kurultayında Demirtaş'ın yerine sakın bir Türk göz dikmesin, benim naçizane önerim, herkes haddini bilecek!" diye yazınca büyük tepki topladı. Hasip Kaplan, bu açıklamasını daha sonraki tweetlerinde de savundu.

"ÇOK AĞIR KONUŞURUM"

Kaplan devamında şu ifadeleri paylaştı:

Kusura bakmayın barajı aşan Kürt halkının oyları üzerinde sörf yapacak hiçbir halkın zamanı yoktur, Başur ve Rojava söz konusu olacaksa, bu işi ruhundan anlatacak liderler zamanı..! Bana bakın her türlü ırkçılar, Kürt halkının yüzde on bir oyunu alan bir partide,Kürt halkının yüzde 12 iradesine saygınız yoksa, benimde binde bir iradenize saygım yok, terbiyenizi takının, yoksa çok daha ağır konuşurum.

"SIRRI GİTSİN FİLM ÇEKSİN"

Bir kullanıcının paylaşımına yaptığı ''Sırrı Süreyya Önderden yanıt bekliyorum'' şeklindeki yoruma sinirlenen Kaplan buna cevap olarak ise ''Sırrı gitsin film çeksin..!'' cevabını verdi.

Kaplan'ın sözleri sosyal medyada Irkçılık olarak yorumlandı.

HDP\'li Kaplan\'dan Olay Sözler: Demirtaş\'ın Yerine Bir Türk Göz Dikmesin, Sırrı Film Çeksin

Son Dakika Güncel HDP'li Kaplan'dan Olay Sözler: Demirtaş'ın Yerine Bir Türk Göz Dikmesin, Sırrı Film Çeksin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement