HDP'li Milletvekili Barış Atay Meclis'te Böyle Görüntülendi - Son Dakika
Güncel

HDP'li Milletvekili Barış Atay Meclis'te Böyle Görüntülendi

Milletvekilleri yemin töreni için meclis toplandı. HDP'den milletvekili seçilen Barış Atay da mecliste yemin etmek için yerini aldı.

07.07.2018 16:52  Güncelleme: 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milletvekilleri yemin töreni için meclis toplandı. HDP'den Milletvekili seçilen Barış Atay da mecliste yemin etmek için yerini aldı. Atay siyah takım elbiseyile dikkat çekti.

GAZETECİLERE POZ VERMİŞTİ

HDP'den Hatay Milletvekili seçilen oyuncu Barış Atay, dün TBMM'ye giderek kayıt yaptırdı. Barış Atay, kayıt sırasında zafer işareti yaparak gazetecilere poz vermişti ve şu sözleri söylemişti: "Bir günde Türkiye'deki haleti ruhiyem değişmedi. Sonuç itibariyle uzun zamandır Meclis'in dışında bir mücadele yürütüyorduk yoldaşlarımızla. Şimdi bu işin Meclis ayağında olacağız bir süre. Umarım hepimiz için güzel olur. Sizler için de özgür olabileceğiniz, özgür haber yapabileceğiniz bir basın olmasını diliyorum. Umarım güzel günlerde güzel şeyler konuşuruz."

HDP'li Milletvekili Barış Atay Meclis'te Böyle Görüntülendi

BARIŞ ATAY NEDEN GÖZALTINA ALINMIŞTI?

Barış Atay, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, Twitter'daki bazı paylaşımları nedeniyle 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek' suçlamasıyla gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılmıştı.

Barış Atay, emniyetteki ifadesinde, Twitter adresinin kendisine ait olduğunu ve soruşturma konusu paylaşımlarının da kendisi tarafından yapıldığını söylemişti.

HDP'li Milletvekili Barış Atay Meclis'te Böyle Görüntülendi
Barış Atay Meclis'te böyle görüntülendi

ARKA SIRALAR DİZİSİYLE GÜNDEME GELMİŞTİ

HDP tarafından aday gösterilerek millketvekili olan Barış Atay, gündeme ilk kez "Arka Sıradakiler" dizinde "Saffet" rolüyle gündeme gelmişti.

HDP'li Milletvekili Barış Atay Meclis'te Böyle Görüntülendi
HDP\'li Milletvekili Barış Atay Meclis\'te Böyle Görüntülendi

Son Dakika Güncel HDP'li Milletvekili Barış Atay Meclis'te Böyle Görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement