Hedef Brezilya - Son Dakika
Spor

Hedef Brezilya

Hedef Brezilya

Sunderland’in kanat oyuncusu Adam Johnson, dün Fulham karşısında oynadığı harika oyunun ardından hayalleri için daha çok çalışacağını söyledi.

12.01.2014 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün Fulham deplasmanında oynadıkları ve çok iyi bir oyunla 1-4 kazandıkları maçta hat-trick yaparak yıldızlaşan Adam Johnson, kötü geçen günlere rağmen halen Dünya Kupası kadrosunda yer almayı umut ettiğini söyledi.

Kariyerinde ilk kez bir maçta üç gol atan kanat oyuncusu, son olarak yaklaşık 1.5 yıl önce İngiltere Milli Takımı formasını giymişti. 2010 Dünya Kupası öncesindeki genişletilmiş kadroda bulunan Johnson, hem bu turnuvanın hem de Euro 2012'nin nihai kadrosunda kendine yer bulamamıştı.

"Her zaman aklımın bir köşesinde İngiltere için oynamak var. Her geçen hafta kapının bana kapalı olduğunu hissediyordum ama umarım böyle oynamaya devam edebilirim. Çok çalışıyorum, 2014'ün başında dedim ki kendime bu yeni bir yıl, yeni bir başlangıç, eskiden nasıl oynuyorsam ona geri dönmenin tam zamanı. Umarım başarabilirim."

Kırılgan karakter yapısından ötürü Manchester City'de tutunamayan oyuncu, doğup büyüdüğü Sunderland'de geçirdiği iki sezonda da sürekli performans dalgalanmaları yaşadı. Her iki kanatta da oynayabilen solak futbolcu, sezon sonunda Brezilya'ya gitme hayalinin yanı sıra Sunderland'in kümede kalma hedefi için de daha çok çalışmaya kararlı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Hedef Brezilya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement