Hedefimiz Bütün Köylere Doğalgaz Bağlamak" - Son Dakika
Ekonomi

Hedefimiz Bütün Köylere Doğalgaz Bağlamak"

Hedefimiz Bütün Köylere Doğalgaz Bağlamak"

Yalova'da AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, "Hedefimiz Yalova'nın bütün köylerine doğalgaz bağlamak.

16.11.2018 09:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'da AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, "Hedefimiz Yalova'nın bütün köylerine doğalgaz bağlamak. AK Parti hükümeti ile birlikte bunu da kısa sürede başaracağız" dedi.

Öztabak, AK Parti döneminde Yalova'nın dört bir yanının ihya olduğunu, hizmet anlamında birçok yatırımın geldiğini ifade etti. Yalova'nın köylerinin adeta beldeyi andırdığını söyleyen Öztabak, "Yalova köylerinin aldığı yatırımlarla geldikleri nokta diğer illerin köylerine nazaran belde seviyesinde. Artık yol sıkıntısı olan tek köyümüz dahi kalmadı. İlçelerimizin ve beldelerimizin tamamında doğalgaz mevcut. Şimdi sıra köylerimize geldi. AK Parti hükümetinin KÖYDES projeleri kapsamında gerçekleştirdiği yatırımlar sayesinde Yalova'daki köyler; yollar, sıcak asfalt, alt ve üst yapı, göletler, tarım ve hayvancılık gibi birçok alanda hizmet aldı. Yalova'ya önemli yatırımlar gelmeye devam edecek. Bunlardan bir tanesi de köylere doğalgaz projesidir. Özellikle kış aylarında köylerimizin doğalgazın nimetinden faydalanması için girişimlerimiz devam ediyor" dedi.

2018 SONUNA KADAR TAMAM

Safran, Hacımehmet, Kazımiye, Elmalık köylerinde doğalgaz çalışmalarının başladığını ifade eden Öztabak, "2018 sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. 2019 yılında da yeni bütçe planları kapsamında diğer köylere doğalgaz çekilmesi kapsamına alınacak. Hedefimiz Yalova'nın bütün köylerine doğalgaz bağlamak. AK Parti hükümeti ile birlikte buna da kısa sürede başaracağız" ifadesini kullandı.

Kaynak: enerjienstitusu.com

Son Dakika Ekonomi Hedefimiz Bütün Köylere Doğalgaz Bağlamak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor
    00:28 Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor

    Burdur'da gerçekleşen İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, 2024 yılı yatırım planları ele alındı. Toplantıda, Burdur genelinde 267 projenin yürütüldüğü açıklandı.

  • Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi
    21:49 Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi

    Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü ve Hizan Sağınlı Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan yol kontrollerinde 2 şahsa toplam 34 bin 440 TL idari para cezası verildi. Yapılan operasyonda 4 adet keklik, 4 adet kafes ve 5 adet tuzak ele geçirildi. Keklikler sağlık kontrollerinin ardından doğaya salındı ve kafes ile tuzaklar imha edildi.


Advertisement