'hediye Kazandınız' Diyerek Senet İmzalattılar - Son Dakika
Güncel

'hediye Kazandınız' Diyerek Senet İmzalattılar

\'hediye Kazandınız\' Diyerek Senet İmzalattılar

Bursa'da 71 yaşındaki Ahmet Mandacıoğlu, kendisine hediye kazandığını belirterek 500 liralık senet imzalattıklarını öne sürdüğü kişiler hakkında şikayetçi oldu.

03.01.2012 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da 71 yaşındaki Ahmet Mandacıoğlu, kendisine hediye kazandığını belirterek 500 liralık senet imzalattıklarını öne sürdüğü kişiler hakkında şikayetçi oldu. Savcılık, Mandacıoğlu'nu dolandıran biri kadın iki şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Yaklaşık bir ay önce Merkez Yıldırım İlçesi Millet Mahallesi Mudurnu Sokak'taki torununu ziyarete giden Ahmet Mandacıoğlu'nun önüne dönüş yolunda biri kadın iki kişi çıktı. İddiaya göre, Mandacıoğlu'na fırın ve tencere hediye edeceklerini söyledikten sonra, hediyeyi alması için ellerindeki kağıdı imzalaması gerektiğini söylediler. İmzayı atan Mandacıoğlu hediyeleri beklerken, bir ay sonra 500 liralık senetlerin ilk taksidi evine gelince şok oldu. Savcılığa giderek olayı anlatan Ahmet Mandacıoğlu, dolandırıldığını belirterek suç duyurusunda bulundu.

Savcılık, son zamanlarda artan ve özellikle yaşlıların hedef seçildiği dolandırıcılık olaylarının şüphelilerinin yakalanması için soruşturma başlattı. - Bursa/ Osmangazi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'hediye Kazandınız' Diyerek Senet İmzalattılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement