Hekim Yapı'nın Hekimboard Ürünleri Mimari Modaya Yansıyacak - Son Dakika
Güncel

Hekim Yapı'nın Hekimboard Ürünleri Mimari Modaya Yansıyacak

Hekim Holding bünyesinde yer alan Hekim Yapı, mimari konsepte yön verecek Hekimboard markası ile fark yaratacak.

23.06.2014 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sektöre kazandırdığı yenilikleriyle bir "ilke imza atmanın" heyecanı yaşayan Hekim Yapı, sektöründe öncü olmanın verdiği bilinç ile mimari yapıya getireceği farklı bakış açısını gözler önüne serecek.

Hekim Yapı 3. Hekimboard Tesisi Açılış ve Markalar Lansmanı'nda Tülin Şahin, Özge Ulusoy, Didem Soydan gibi Türkiye'nin ünlü top modelleriyle daha önce dünya da örneği görülmemiş bir show'a Simay Bülbül'ün Hekim Yapı Reflection by Simay Bülbül ile imza atacak.

Organizasyonunu Öner Evez'in üstlendiği ve 25 Haziran Çarşamba gecesi Suada da gerçekleşecek Hekim Yapı 3. Hekimboard Tesisi Açılış ve Markalar Lansmanı'nda ünlü modacı Simay Bülbül'ün cephe kaplama ve yalıtım malzemesi olan Hekimboard ile hazırladığı koleksiyonu "Hekim Yapı Reflection by Simay Bülbül" hakkında şunları söyledi:

Üniversite okul bitirme projemi mimari moda üzerine vermiştim. Farklı iki sektörün bir araya geleceği bu özel çalışmada "Cephe ve yalıtım malzemesi olan Hekimboard'u elbisenin üzerine giydirmek oldukça zorlu bir iş, fakat çok keyifli bir iş" dedi.

"Moda ve inşaat birbirinden çok uzak görünen ama farklı dinamik yapılarda iç içe olan iki sektör. Uygulaması çok zor olan Hekimboard malzemelerini elbiselerin üzerinde farklı bir sunum ile sergiliyor olacağız. Öner Evez böyle bir proje için beni aradığında inanılmaz heyecanlandım ve hemen çalışmaya koyuldum. Cephe kaplama ve yalıtım malzemeleri diğer materyallere göre daha farklı bir hazırlık gerektiriyor. Bu koleksiyon beni de oldukça heyecanlandırdı. Hekim Yapı Reflection by Simal Bülbül koleksiyonda, cephe ve yalıtım malzemesi olan Hekimboard'u farklı tasarımlar ve motiflerle harmanlayarak, ayrıcalıklı objeler oluşturacağız. Hekimboard malzemesi elbiselerin üzerine hatta çeşitli aksesuarlar olacak.

Adını Reflection koymamızın nedeni ise modanın inşaata, inşaatın modaya yansımasına vurgu yapmaktı. Uygulama süreci oldukça zor, örneklendirecek olursam bir dış cephe malzemesi düşünün, bu malzemelerden bir koleksiyon oluşturuluyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Hekim Yapı'nın Hekimboard Ürünleri Mimari Modaya Yansıyacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement