Hekimler Yemekte Buluştu - Son Dakika
Yerel

Hekimler Yemekte Buluştu

Hekimler Yemekte Buluştu

Sinop Sağlık Mensupları Derneği (SİSMED) tarafından Tıp Bayramı Haftası kapsamında hekimlere yönelik yemek programı düzenlendi.

18.03.2013 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop Sağlık Mensupları Derneği (SİSMED) tarafından Tıp Bayramı Haftası kapsamında hekimlere yönelik yemek programı düzenlendi.

Hotel North Sails'te gerçekleştirilen programa Vali Dr. Ahmet Cengiz, İl Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Gökhan Telatar ile Sinop'ta görev yapan çok sayıda hekim ve aileleri katıldı. Gönül Dostları Ekibi tarafından gerçekleştirilen Tük sanat müziği (TSM) dinletisi ile başlayan programda açılış konuşmasını yapan Sinop Sağlık Mensupları Derneği Başkanı Dr. Hakan Öztopuz, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Programda konuşan Vali Dr. Ahmet Cengiz de sivil toplum kuruluşlarının önemine değindi. Sağlık alanında da çok sayıda faaliyet göstermesinin son derece faydalı olduğunu dile getiren Cengiz, "STK'ları destekliyoruz. Organize olmuş ve teşkilatlanmış toplumlar, uygar toplumlardır. Uygarlıkla, gelişmişlikle STK'ların doğrudan ilgisi var. Bu nedenledir ki, devletimiz, bakanlıklarımız, hükümetimiz STK'ları sürekli destekliyor. Bu anlamda Sinop sağlık çalışanlarının da birçok çatı altında birleşmelerinden son derece mutlu oluyorum. Aynı zamanda aile hekimlerinin kurmuş olduğu derneğin yönetimi ile de bir araya geldik. Gerçekten güzel çalışmalar. Ben hakan beyi ve ekibini kutluyorum. Derneğin mensuplarının hızla artmasını ve çoğalmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Derneğin bağlı bulunduğu Uluslararası Anadolu Sağlık Federasyonu'nun tanıtımının yapıldığı programda, Dr Hüsamettin Keçeci tarafından, Kayseri Bedir Sağlık Gönüllüleri Derneğinin 'İnsana ve insanlığa Sağlık Hizmeti' konulu sunumu yapıldı. Program, plaket töreni ile son buldu. Sinop halkının sağlığı için yıllarını vermiş olan Dr. Davut Açıkgöz'e plaketini Vali Dr. Ahmet Cengiz takdim etti - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hekimler Yemekte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement