Hekimoğlu İsmail'e Vefa Ödülü Verildi - Son Dakika
Yerel

Hekimoğlu İsmail'e Vefa Ödülü Verildi

Hekimoğlu İsmail\'e Vefa Ödülü Verildi

Erzincan Osman Fevzi Efendi Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı düzenlenen 'Hekimoğlu İsmail Gençlerle Buluşuyor Konferansı düzenlendi.

24.11.2012 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan Osman Fevzi Efendi Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı düzenlenen 'Hekimoğlu İsmail Gençlerle Buluşuyor Konferansı düzenlendi. Konferansta ayrıca Yazar Hekimoğlu İsmail'e 'Vefa Ödülü' verildi.

Müftülük Konferans Salonunda düzenlenen programa İl Müftüsü Burhan İşliyen, Osman Fevzi Efendi Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı Başkanı İsmail Ildız, davetliler ve üniversite öğrencileri katıldı.

Osman Fevzi Efendi Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı'nın kuruluş amacı çalışmaları hakkında bilgi veren Vakfı Başkanı İsmail Ildız, Vakfından çok yeni bir vakıf olduğunu vurgulayarak, Osman Fevzi Efendi hakkında bilgiler sundu. İsmail Ildız konuşmasında, "İlimizde eğitim, kültür faaliyetlerine yardımcı olmak, eğitim kültür faaliyetlerine katkıda bulunmak, özellikle üniversite gençliğinin elinden tutmak. El ele, gönül gönüle olmak ve bu konuda faaliyet göstermektir. Sizlerinde bu konuda her zaman vakfımızla birlikte, beraberlikle gönül seferberliği yapacağımızı umuyor ve bekliyoruz. Ortak değerlerimizi yaşatmak ve bu değerlerimizin takipçisi olmak ve de bu değerlerin nesilden nesile aktarmak ancak ve ancak gençliğin bu ortak değerlerde tanışmış olması ve bunlara sahiplenmesi oranında mümkün olabilmektedir. Bu nedenle, bu konuda vakfımızın birçok araştırmalara, bir çok çalışmalara büyük önem vermiştir. Bundan sonrada verecektir. Erzincan'da üniversite gençliğine yardımcı olmak için çalışacağız." açıklamasında bulundu.

Erzincan'ın yetiştirmiş olduğu önemli fikir insanlarından Hekimoğlu İsmail'in böyle önemli bir konferansta yer almasından mutluluk duyduğunu ifade eden Müftü Burhan İşliyen, Vakıfların önemine değinerek, vakıfların önemli hizmetler sunduğunu dile getirdi.

Programda son olarak Yazar Hekimoğlu İsmail, öğrenciler tarafından kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı. Öğrencilere nasihatler de bulunan Hekimoğlu İsmail, 30 yıldır Zaman Gazetesinde yazarlık yaptığını belirtti. Gençlerin günahlardan korunması noktasında gelen soruya cevap veren Hekimoğlu İsmail, öğrencilere haramdan korunmalarını, helal işlerle uğraşılması gerektiği ve namaz kılmaları gerektiğini kaydederek, yaşantısından kesitler anlattı.

Programın sonunda Hekimoğlu İsmail, okurlarının kitaplarını imzaladı ve Osman Fevzi Efendi Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı tarafından kendisine 'Vefa Ödülü' verildi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hekimoğlu İsmail'e Vefa Ödülü Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement