Helloween & Gamma Ray ile Hellısh Rock Part II - Son Dakika
Kültür Sanat

Helloween & Gamma Ray ile Hellısh Rock Part II

Helloween & Gamma Ray ile Hellısh Rock Part II

Avrupa'nın en büyük heavy metal gruplarından Helloween İstanbul'da.

20.02.2013 08:59  Güncelleme: 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa'nın en büyük heavy metal gruplarından Helloween, Almanya'nın bir diğer efsanevi grubu Gamma Ray ve Brezilya'lı grup Shadowside Türkiye'nin rock & metal dergisi Headbang'in 6. yaşını kutladığı konser için 12 Mart 2013'te Refresh the Venue'de sahne alacak.

18 Ocak 2013'te 15. stüdyo albümleri "Straight Out of Hell"i yayımlayacak olan Helloween, kariyerinin en iddialı turnesine çıkmak üzere. Yanlarında Helloween'in kurucu elemanlarından Kai Hansen'in grubu Gamma Ray de var. Helloween'in en önemli parçalarını besteleyen, ilk yıllarında hem gitar çalan hem de vokal yapan Kai Hansen ve grubu Gamma Ray power metal denince akla gelen ilk gruplardan. "Land of the Free" gibi klasikleşmiş albümlere imza atan grup, 'Rebellion in Dream Land' gibi metal dinleyicileri için marş kabul edilen şarkıları kitlelerle buluşturmayı başardı.

Şimdi iki dev grup, Vera Müzik ve ReCreate organizasyonuyla Headbang dergisinin 6. yaşını kutladığı özel bir konserde yeniden bir araya geliyor. Çağlan Tekil ve Doğu Yücel gibi Headbang yazarlarının da Helloween, Gamma Ray ve Shadowside'dan önce DJ'lik yapacağı bu konser uzun süre müzikseverlerin belleğinde yer alacak!

Biletler Sosyotix'te…

Tarih: 12 Mart 2013 Salı

Kapı Açılış: 19.00

Bilet Fiyatları:

Sahne Önü 107,50 TL

Genel Giriş 62,50 TL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Helloween & Gamma Ray ile Hellısh Rock Part II - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement