Hem Annelerini Hem de "Paşa"Yı Tedavi Ettirdiler - Son Dakika
Güncel

Hem Annelerini Hem de "Paşa"Yı Tedavi Ettirdiler

Afyonkarahisar'da yaşayan 72 yaşındaki Melahat Tunç'un rahatsızlığı nedeniyle Almanya'dan Türkiye'ye gelen çocukları, annelerini tedavi ettirdikten sonra bacağı kırık "Paşa" ismini verdikleri kediyi de sağlığına kavuşturdu.

19.02.2018 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'da yaşayan 72 yaşındaki Melahat Tunç'un rahatsızlığı nedeniyle Almanya'dan Türkiye'ye gelen çocukları, annelerini tedavi ettirdikten sonra bacağı kırık "Paşa" ismini verdikleri kediyi de sağlığına kavuşturdu.

Bolvadin ilçesinde yalnız yaşayan Melahat Tunç, rahatsızlanınca durumu Almanya'da bulunan oğlu Ahmet Tunç'a iletti. Ameliyat olması gereken kadın, tedavisi için çocuklarının Türkiye'ye gelmesini bekledi.

Melahat Tunç, çocuklarını beklerken bahçesinde yürüyemeyen bir kedi olduğunu fark etti ve hayvanla yakından ilgilendi. Annelerinin rahatsızlığı nedeniyle Türkiye'ye gelen Ahmet Tunç ve kardeşleri, evdeki yaralı kedinin de tedavisini üstlendi.

Melahat Tunç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, birkaç gün önce bahçesinde yürümekte zorlanan bir kedi gördüğünü söyledi.

Yaralı hayvanı hemen eve alıp ilgilendiğini anlatan Tunç, şöyle devam etti:

"Evime misafir olarak geldi. Ayağı çok kötü vaziyetteydi. ya araba çarptı ya da başka bir hayvan zarar verdi. Tek başıma yaşadığım ve rahatsız olduğum için ilk günlerde bir şey yapamadım. Sadece su ve yiyecek verebildim. Hem kendim hem de kedi için çocuklarımın Bolvadin'e gelmesini beklemek zorunda kaldım. Çocuklarım gelince önce beni hastaneye yatırarak ameliyat ettirdiler. Sonra da kedimizi Afyonkarahisar'da veteriner hekime götürerek tedavisini yaptırdılar. Çocuklarıma ve koca yürekli veterinere çok teşekkür ediyorum"

"Hiçbir hayvana eziyet edilmesin"

Tunç, "Paşa" adını verdiği kedinin sol bacağından geçirdiği operasyonla sağlığına kavuştuğunu dile getirerek, duygularını şu sözlerle aktardı:

"Paşa'ya ve bana Allah şifa versin. Televizyonda hayvanlara eziyet içeren haberlerden çok rahatsız oluyorum. Arabanın arkasına takılarak sürüklenen hayvanlar gördüm, çok üzüldüm. Kedileri ve köpekleri tekmeleyen insanlar var. Bunlar gerçekten çok kötü olaylar. O hayvanlar şimdi konuşamıyorlar ama bir gün Allah'ın huzurunda konuşacaklar. Herkesi hayvanları sevmeye davet ediyorum. Ülkemizde herkes bir hayvana baksa ve duyarlı olursa ne kadar güzel olur. Hiçbir hayvana eziyet edilmesin."

"Paşa, annemle yaşamaya devam edecek"

Ahmet Tunç da 38 yıldır Almanya'da yaşadığını, annesinin ameliyatı için kardeşleriyle Bolvadin'e geldiğini söyledi.

Evde gördükleri kedinin durumuna çok üzüldüklerini, annesinin ricasını kırmayıp hemen veterinere götürdüklerini anlatan Tunç, "Paşa'nın ameliyatı gerçekten çok iyi geçti. Bacağının çok kötü olduğu dışarıdan da belli oluyordu. Veteriner hekim operasyonla kırık bacağına platin taktı. Şu an iyileşme süreci devam ediyor. Yavaş yavaş yürümeye başladı. Almanya'ya döndüğümüzde, Paşa, annemle yaşamaya devam edecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hem Annelerini Hem de 'Paşa'Yı Tedavi Ettirdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement